Ja imam ovaj Mini Beast vec vise od godinu dana, ali ga ne letim uopste jer let njime je vise borba nego bilo kakvo zadovoljstvo.
Koliko god da si dobar pilot ovaj model je prebrz za svoju velicinu, krila su pretanka. Ova tehnologija je cudo, ko bi rekao da taj model moze uopste da leti tako.
Gresis druze, imam ga i ja, doduse onu stariju verziju bez AS3X, skini mu DUAL RATE recimo pocni sa 50% na AIL, ELE, RUDD, stavi +40% EXPO na sve 3 komande i leteces. Kako ga savladavas tako mu dizi D/R... Isti je slucaj i sa Mikro Sukhoi.. Lete jako lepo, sa ovim D/R i EXPO, sa 50% throtle milina jedna.
Vecina ovih novih koji imaju oznaku UMX su sa AS3X (Beast 3D, Gee Bee, Mig15, Stryker, Carbon Cub, Sbach i mala Jedrilica ASK) imaju neki jaci motor size 180 2500KV i batt Li-Po 180Mah 2 Cell...
Treba samo malo strpljenja u pocetku da se proba i da se navikne na mali avion, posle 3 baterije ce biti pesma..
Mikro Champa koji nema AS3X, koji je tih dimenzija, moze da poletibilo ko, pravi pravcati pocetnik samo da zna bazu koja komanda cemu sluzi, kad nesto podje naopako pusti Gas na nulu, i on ce sam da sleti