Koliko prica o autorstvu! Vest DANAS je VEST! Sutra vise nije! To je osnovni postulat novinarstva! Modelarski casopisi su novine,saradjivao sam, a bogami bio i neka vrsta izdavaca iliti urednika nekih ( recimo u okviru VSJ, izdavanog MODELARA) svih izdavanih od rata (Drugog svetskog; naravno!). Bilo je tri pokusaja: "Vazduhoplovni modelar" je izlazio nepune dve godine, "Aeromodelar" samo nekoliko brojeva, pa ovaj (treci u nizu) cije ste kopije stranica ovde prikazali bogami najduze, nekoliko godina,upoznao mnoge druge urednike (strane, naravno), i nikada, pa ni danas pitanje razmene clanaka nije bilo pitanje autorstva! Evo, upravo ispred mene stoji Novembarski (2008. godina !!) broj Model Airplane News-a. Izdavac je inace jedna divna dama Debra Cleghorn, i na strani 12-oj, koja je neka vrsta CV-ja casopisa pored imena izdavaca, saradnika art dizajnera, i dr. NIGDE NI JEDNOM racju nema famoznog slova "C" u krugu i reci uz to "Copyright". Istine radi, ima ga, ali samo uz NEKE posebno dizajnirane reklamne oglase, jer priznacete, to je sasvim normalno da nemozete prestampati reklamu nekog proizvoda sa kojeg vam se smesi Naomi drzeci u ruci zadnji modal FUTABE! Kako u svom posedu imam sve knjige iz oblasti v.m. izdate u nas, a i u inostranstvu, sve casopise takodje, te knjige Profesora Obada, Cijana i dr, tvrdim da ni na jednoj (i ako su neke od njih znacajan doprinos nauci) nema klauzule o autorskim pravima! Toliko o tome, stojim na usluzi i za licne kontakte nevernima i vizualne dokaze ovog Å¡to sam napisao . Doajen