Evo dosao je red na mene da se predstavim, citam i lunjam po forumu vec nekih mesec dana.Iz Panceva sam, 38 godina imam, ime mi je Dejan.Usao sam u hobi vrlo bolno
.Vlasnik sam polovne Alfe trenera koju sam kupio od Zajka.Prvi problem sam imao sa baterijom na Rx jer mi je otkazala i model sam naravno opasno polupao.Pozvao sam Zajka i ispao je veoma korektan i dao mi je drugi polovan model i poklonio jos par stvari uz njega , hvala Zajko
.Danas sam definitivno posle dosta sati letenja na simulatoru i pomoci mog druga Nikole koji mi je davao i svoj model da ucim uzivo resio da prvi put probam ovu drugu Alfu.Motor se vrlo cudno ponasa, kad upali ostaje bez goriva, i imam utisak da ga vraca u rezervoar, i tako upalim nekako , poleti ugasi se , sletim
par puta , ali ne valja.I tad krece nervoza u nervozi nerazmisljanje i nepaznja i prilikom skidanja grejaca elisa mi zakaci sve prste, a jedan dosta jako
.Tako da neka ovo bude nauk svima, motoru uvek od pozadi prilaziti dok radi i to mora da se postuje kao sveto pismo.
U daljoj buducnosti ako Bog da , planiram da se bavim akrobatskim modeli, ali o tom potom.