RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Decathlon
drjack:
--- Quote from: ivanmagd on November 14, 2011, 07:43:59 PM ---
p.s. drjack ovaj setap toplo preporucujem i za tvoju citabriju jedino sto bi ja isao sa 6s baterijom, ovakav setap pokrece i Schwab-ovog Piper Pawnee-ja koji je raspona 2+nesto met. i sasvim je dovoljan za veliki model od 4 kg...
pozdrav!
--- End quote ---
Ivane ako je to setup koji je bio na tvom zutom pajperu U Trsteniku taj je bio odlican.
Do setupa imam prvo da napravim Citabriju ali zima je duga. Svakako cu te poslusati.
IvanGrozni:
Panther, lep model si izabrao. Ja ovih dana razmišljam da poručim nešto sa HKa, čak sam razmišljao i o ovom modelu, naročito jer je od balze,ali ono što hoću ne mogu jer navodno model prelazi dozvoljene dimenzije u paketu, iako je raspon krila manji nego kod tvog Decathlona, a radi se o EP modelima. Mođeš li mi reći koje su dimenzije paketa bile kada ti je stigao?
panther:
Znam, ja sam probao da narucim cessnu od 1400mm ali nije mogao da prodje paket zbog velicine, sto se tice kutije od ovog aviona ne znam tacno ali cu izmeriti pa ti javljam.
IvanGrozni:
Sada sam zvao call centar naše pošte. Maksimalna veličina paketa je 1,5m*1,5m*1,5m.
Ovi kinezi su verovatno nešto pogrešili u računici.
panther:
Velicina paketa je
D 102cm
S 33cm
V 21cn
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version