Ispade da samo ja trljam o ovom truggy-ju... al nema veze, podrzite me kad sam se vec primio
Problem sa servom i RX-om je resen sa dodatnim BEC-om... takodje moze se resiti sa kondenzatorom kao sto sam pisao ali nisam mogao da ga "ucvrstim" kako treba, gubio je kontakt zbog mog loseg lem-a pa sam na kraju izgubio zivce i stavio eksterni BEC... sad radi savrseno
Savox 1283SG servo koji je na njemu je zlo od 31kg potiska koji neverovatno odgovara na sve komande sto neki put ume da prevrne auto
... u kombinaciji sa proline badlands mnogo "skace" po stazi u Maloj Ivanci tako da moram jos dosta da vezbam da bih sve podesio kako treba.
Provozao sam Veljkovog Losi-a i nekako mi deluje da je on to sve sklopio savrseno... od prenosa, guma do stanice i svega ostalog... prosto bolje se vozi
Takodje sam primetio da su mi zadnji amortizeri tvrdji iako su opruge iste kad poredim sa Veljkovim truggy-jem... odatle i to "poskakivanje" u krivinama u mom slucaju... dakle jos mnogo toga mora da se nauci
EDIT: Alexa evo linka za meksu oprugu servo saver-a za 8ight
http://www.apexmodels.com/gbu0-prodshow/LOSA4407.htmlProduct number: LOSA4407To je od Losi 8ight 1.0 za koji kazu da je meksa i pasuje 1:1 za 2.0