ELEKTRONIKA > SIMULATORI
zima i simulatori
firebird:
A zašto uopšte koristiš taj usb interfejs?SPP , gore na prvom sajtu koji si postavio, služi da u kombinaciji sa PPjoy i kablića napravljenog po shemi "zaobiđe" taj usb interfejs i voziš simulatore sa direktnim povezivanjem stanice i kompa .
sova:
u pravu si mogi i bez njega al samo jednostavnije simulatore kao fms ili tako nesto al malo komplikovaniji i bolji kao Aerofly Pro Deluxe nece bez usb interfejsa i zato mi treba usb....
firebird:
Druže nisi u pravu.Ja na ovaj način vozim i Aerofly i RF 4.5 i phoenix.Jedini problem do sad je taj što u aero i rf imam 6ch a u phoenixu 5ch koji rade , a stanica je dx7.Mislim da je ovde problem u samim emulatorima vezanim za simulatore a ne u spp i ppjoy.Sve jedno i ovo je dovoljno.
Ostalo još samo da probam Clearview .
(:beer:)
sova:
voleobi da je tako ,molio bih te da mi objasnis kako onda da prikopcam ili koji kabal da napravim i preko cega da se prikopcam na Aerofly Pro Deluxe,ja mogu da se prikopcam na fms simulator preko kabla koji sam napravio sa obe strane bananica i prikopcam se na mic ulaz i preko programcica spp-337 al nisam uspeo preko njega da se nakacim na Aerofly Pro Deluxe
ima li neka fora da se preko mic ulaza nakacim na Aerofly Pro Deluxe kako si ti to odradio ako moze malo objasnjenje bio bih zahvalan jer ne bih morao da kupujem usb interfejs
firebird:
Moja verzija spp-3.3.9.Takođe moraš da imaš instaliran i ppjoy,ja koristim verziju 0.84.5.Audio kablić koji koristim je običan mono 3.5mm
Evo koji su moji parametri u spp:
bitno je da izabereš odgovarajući audio ulaz,i čekiraš ppjoy polje,posle toga sledi "HIDE"
Znaš da u termometru možeš da testiraš kanale,crvene crtice moraju da reaguju i pomeraju se u ritmu ručica i prekidača.Tako znaš da su ti prihvaćeni svi kanali.
Ovakva su mi mapping podešavanja i izbor kanala u ppjoy
Prve 4 ose su ti obavezne a sa ostalim možeš da se igraš i menjaš koje su ili da staviš 4 ose i 3 prekidača ili kako hoćeš....bitno je da im na sledećem prozoru pravilno dodeliš analogne kanale.Kod mene su od analog 0 do analog 6 i po ovom rasporedu kao na slici ,tako mi u kalibraciji pravilno reaguju ručice.
Obavezno uradi kalibraciju u game controlers.
U aeroflay izaberi analog jojstick,nemoj usb
Nadam se da sam pomogao,trebalo bi da ti sad radi...
Ako negde zaglaviš kukaj pa da rešavamo... ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version