RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Balza u Beogradu
saxpg:
Balse ima i u Podgorici po jako povoljnim cijenama u prodavnicama "Okov". Cijene su jeftinije nego na netu. Nabavljaju je redovno, i jako je kvalitetna. Mi smo pokusali da urgiramo da nabave avio-sper, ali nije bilo uspjeha.
disljenko:
Da li je neko kupovao u CVM-u sper, interesuje me kakvog je on kvaliteta. Treba mi pa reko da pitam vredi li uzimati kod njih.
drjack:
Ja nedavno trazio nisu imali...
IvanGrozni:
--- Quote from: disljenko on November 22, 2011, 10:32:37 AM ---Da li je neko kupovao u CVM-u sper, interesuje me kakvog je on kvaliteta. Treba mi pa reko da pitam vredi li uzimati kod njih.
--- End quote ---
Imaju špera u CVMu, ali ih nazovi da prverš koje dimenzije od čega. Pre dve odine kupio sam tri tabl dimenzija 60*30cmm debljine 2,5mm i 3mm i zadovoljan sam.Do sada se nisu iskrivile, a stoje i u podrumu.
Skoro sam za model SU-31 kupovao balzu u CVMU u Timočkoj i sasvim je bila OK. Čak mi je momak koji radi tamo pomogao da izaberem dobre komade. Nijedano parče balze nije bilo nije bio izvitopereno. Tražio sam da balza bude tvrda, pa je prodavac i to probrao i našao mi dobre.Inače na nekim trakama balze stoji njihvo pečat a na nekim pečat neke firme iz nemačke.
Mislim da im nije blaza loša, verovatno se desni da im neki putn nije baš kvalitetna.
Što se tiče cene povoljiji su od sitologike i od space na sajmu, ali su skuplji od balze koju je prodavao Marko.
n3mke:
Ta sa nemackim pecatom je kvalitetna, odlicna balza. Sa cvm pecatom je smece koje oni pecatiraju i prodaju po istoj ceni. Kad ima da se bira onda je ok, ali njihova nikako :) Inace avio sper im je uvek bio jako dobar samo je izbor mali, i skup je.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version