RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Eurofighter Tiphoon 2000
GogaAR:
Pre izvesnog vremena zapoceo sam izradu ovog modela.Radi se o ,,profil pusher jet,,modelu duzine 1010 mm koji ce biti napravljen u kombinaciji izofloor-stiropor! Iseceni su delovi i grubo spojeni,bez lepljenja
Uploaded with ImageShack.us
Ubrzo nakon toga resavam da napravim dve bitne izmene,prva u poziciji motora i druga po pitanju izgleda,vise estetska posto mi se nije dopao izgled trupa u profil varijanti vec sam zeleo da dobijem malo na realnijem vizuelnom utisku! U planovima ovog modela ne postoji nista vise sem ovoga sto se vidi na prvoj slici pa odlucujem da eksperimentisem i onako iz glave,svojevoljno, bez ikakvog nacrta odradim nesto usled cega bi se dobilo na estetici i priblizno realnom!
Uploaded with ImageShack.us
Nastavak sledi...
IvanGrozni:
Bravo Gogo, samo napred. Imam plan za ovaj model, ali nisam hteo da ga pravim jer mi izgleda grubo. Najviše zbog tog otvora za elisu koji je nakako skriva.
Ovo što si ti izmenio mi se dopada, da je realniji izgled modelu, a čini mi se da bi uz izvesne izmene mogao u njega da staviš i edf motor.
GogaAR:
U medjuvremenu radovi intenzivirani,zalepljeni mnogi delovi,model dobio trup,a trenutno se radi na prednjem delu,resenjem za prostor baterije-pod pretpostavkom da je model bitno pomerio svoje teziste ka zadnjem kraju zbog izmestanja motora,trazio sam mesto na kome bi baterija dala balans u tezini .Ispostavice se prostor u kabini kao najbolji za to.Sama kabina kao i ceo trup uradjeni iz glave,mozda ne toliko dosledni pravom izgledu Eurofighter-a ali uz pomoc najprimitivnijeg alata (skalpel,smirgla i lenjir) izgleda sasvim zadovoljavajuce.
Predstoji mnogo posla,izrada jos nekoliko delova spoljasnjosti kao i zavrsna obrada.Sledi nastavak...
GogaAR:
Malo se radilo,farbalo...
[/U
Machina u poodmakloj fazi ali ima jos dosta toga da se uradi-postavljanje kontrolnih povrsina,motora i ostalih delova... (work)
vlada-r:
hoce li biti neki video kako ovo leti?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version