RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Eurofighter Tiphoon 2000

<< < (3/7) > >>

radisa.radic:
Slazem se sa vladom ja vec neko vreme letim sa 2200kv motorom  i nista posebno sledeci ce bude minimum 3000kv nego neznam dali bih model izdrzao vece brzine ......koliko vidim svi su radjeni od 6mm izoflora ja sam isekao stirodur na 8mm i od njega napravio f18 i presvukao folijom ali svako grublje sletanje malo naprsne...

rajker:
 mmmm Pa ako hoce neko vecu brzinu nek stavi jaci motor,,,,meni savrseno pasuje i sa 1400kV

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11481.msg84804.html#msg84804

vlada-r:
Izdrzava garantovano, ja sam stavio taj motor na moj SU-27 profil (prepravljen plan od SU-37 profil). Meni je bitno da elisa ne prelazi gabarite modela i pri sletanju ne moze da se osteti, 2826 1400kv sigurno na 3 celije koristi elisu 8*4 koja pri losijem sletanju moze da se osteti. A ima i lep zvuk koji prilici ovakvim modelima.

rajker:
 mmmm Pogledajte moje snimke onboard tipa, da i pri (motorom od 1400kV i sa elisom 7*4.5)slabijem setapu izoflor 6mm koliko se uvija na krilima i na repu.Necu da kazem da jaci motor ne valja ,(imao sam  ugradjen jaci motor od 1900kV) ali ako se ugradi, onda savetujem puno vise ojacanja na krilima.

Mozda ce nekome i pomoci recimo ova dva videa  ;namig

vlada-r:
Normalno je da moras staviti ojacanja, nije valjda da si samo isekao i sklopio model  :sljus? Za krila je dovoljno da se stavi letvica 2*6 i ona treba da budu fleksibilna, za za horizontalne i vertikalne stabilizatore sam stavljao banbusove raznjice. Radisa, nemoj seci stirodur jer je on tezi od izoflora. Ako ne mozes da nadjes izoflor koji je gladak sa obe strane posluzice ti i onaj sto ima kanalice sa jedne strane, kad seces delove gledaj da ti kanalici idu po duzini modela. Ja sam uzimao lepljivu traku u bojama i oblepio model i dobio je na dodatnoj cvrstoci.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version