RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Eurofighter Tiphoon 2000
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz Za Maiden !!! Lepo leti,mada moze i to bolje samo da nestane nervoza iz ruku. :big smile Stavi slobodno 40% expo bice mnogo lakse komandovati,ili stavi 60% D/R na nekom prekidacu.Mozda ce u pocetku pomagati. ;namig
mariomdw:
Cestitam! Sto se tice mg90s meni se izgorili na samom slijetanju tako da smo s njima obojica imali srece ()-(),sto se mene i mog eurofighter-a tice jucer sam zapoceo gradnju i evo sve je gotovo.Ostalo je samo ugradit elektroniku ... ''samo'' . Bas me zanima koliki ce mi flight time biti s duplim kfm2 profilom.
mariomdw:
ostalo je jos zalijepit serva,pojacat pokretne povrsine,ugradit bateriju i nac CG ... sve bi to vec odradio da mi pistolj nije explodiro,sad ima 510gr :D
mariomdw:
Eurofighter je poletio i super leti,nevjerovatno je stabilan kao da leti po tracnicama hh. Avion je ne normalno okretan po roll osi ali zato je ne moguce radit loop-ove ._. ... Ali nema veze glavno da super leti,rtf je ispao 515gr uz to sam pre sretan sto mi je napokon stigla posiljka s hk-a (low voltage alarm,novi punjac,termobuzr i propeleri za quad) (<--)
mariomdw:
Pošto bateriju praznim do 3,7v po celiji flight time je 9 i pol minuta laganog letenja a agresivnog oko 8 minuta s cim sam vrlo zadovoljan,uz to je ovo prvi avion s kojim znam letjeti na leđima... Zakljucak: eurofighter je uspjesan :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version