RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Eurofighter Tiphoon 2000

<< < (6/7) > >>

banbo:
Bravo, samo malo ubrzaj i Rajker ce imati konkurenciju  ;namig  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

mariomdw:
Ovo letenje je bilo samo tako da me moze snimit,inace uskoro cu snimit sam svoj video kao sto sam za mig-a tako ce se tek tamo vidjeti sta sve mogu s ovim avionom hh u međuvremenu evo par fotki

mariomdw:
http://m.youtube.com/watch?action_type_map=%5B%22yt-fb-app%3Aupload_ne%22%5D&fb_action_types=yt-fb-app%3Aupload_ne&fb_source=other_multiline&v=LJGWWBKMwlY&fb_action_ids=259672564214514&action_object_map=%5B794259093940261%5D&action_ref_map=%5B%5D Zujanje od danas po Tuzli

mariomdw:
Ehh...U međuvremenu pao ovaj eurofighter a i novi koji je bio full face kucne izrade ... Inace ovaj forum mi je jako cudan,nisam bio tu mjesecim i dođem ... I bas nitko nije objavio nista pod ovom temom elektro modela? Zar stvarno nitko nista ne pravi ili? ... Inace eurofighter broj 1 je spao na meetingu u Osijeku a eurofighter broj 2 je udario u banderu prije par dana iza moje kuce na igralistu,definitivno najluđi pad ikad jer se rasuo kad ga je pogodila protuzracna raketa  (yay)

rajker:
 mmmm sagradices ti po jos koji eurofighter,vidi se da ti ide.Ja bi leteo sa mojim al livadu nikako da pokose.Neznam zasto ali vec mesecima nije koseno.Trava i korov vec negde oko 1m visok.Ru se ne da sleteti  (nene) Zato sad samo quad mi u funkciji koji moze bilo gde da sleti,a i jos ucim sa njim,stelujem,menjam parametre na kk2.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version