RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Eurofighter Tiphoon 2000

<< < (2/7) > >>

GogaAR:
Na zalost model jos uvek nije zavrsen,po povratku iz inostranstva nastavicu radove,a potom se nadam i brzom poletanju negde krajem januara! Naravno,sve ce biti propraceno foto i video materijalom!

GogaAR:
Radovi nastavljeni,uskoro i nove slike... (work)

Ljuba kv:
Evo i mog Eurofighter-a od izoflora. Za sada je ofarban model bez elektronike tezak 155g. Ostalo mi je jos da napravim nosac motora i jos par sitnica. Od elektronike cu da porucim:

motor: Turnigy 2826 1400kv
esc: Mystery 30A
servo: 2x Turnigy MG90S Metal Gear Servo 1.8kg / 13.4g / 0.10sec
elisa: 7x4.5
baterija: Rhino 3S 1250mAh 30C

mmmm

mariomdw:
Ovako prije nego sto narucis stani ako jesi storniraj narudžbu! ja sam ta serva koristio i nizaceg nisu,uzmi si hk 929mg ja sam ih uzeo nakon mg90s i evo i danas dan rade kako treba (4mj letenja i neznam ni sam koliko padova i sl),a sto se tice ostalog zasto ovaj motor? zasto ne idete na 2200kv? po meni a i mnogim drugim najbolji motor za ovakve avione

vlada-r:
Svako od nas ima neku svoju verziju odabira elektronike za neki model, ja imam 3 motora 2826 2200kv i nisam zadovoljan njihovim ucinkom. Posle sam uzeo NTM Propdrive (ako nisam dobro napisao, ne zamerite) od 3000kv prop 4,5*4,5, po meni motor je kao stvoren za ovakve modele.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version