ELEKTRONIKA > SIMULATORI

UPUTSTVO: Povezivanje stanice i simulatora preko spp, ppjoy, FMS, AF, RF, Phx

<< < (4/6) > >>

dejanxx:
Kao prvo hvala sto si se javio... Ona ostala polja su siva ne mogu se uopste otvoriti... isao sam  na conroler1 kao sto si mi napisao i kad sam isao na mapping otvorio se novi prozor i pisalo je : Cannot read mappings from joystick driver... Stanica mi je graupner mx20 a kabal audio sa jackom 3.5mm... uz nju sam dobio usb za kablo mozda to moze pomoci

firebird:

--- Quote from: dejanxx on August 16, 2012, 03:02:24 AM ---Kao prvo hvala sto si se javio...

--- End quote ---

ma sve je u redu tu sam da pomognem ako mogu  :big smile

Ajde jos malo pod pitanja: koji windows koristis?, imao sam dosta z'ebancija dok sam naterao ovo da radi na win7 64 bit, mora svaki cas da se selektuje ono " run in winXp compatible mode"....

koja je verzija ppjoy,cini mi se da se ovako slicno meni ponasalo sa jednom starijom verzijom... mmmm  ,  probaj najnoviju koja ima na netu ili daj mejl da ti ja posaljem.

hoce da bude problem i ako vec imas neki usb game controler pa si od ranije dodavao virtual joystik...

dejanxx:
Windows je 7 64 bit, ovo je ppjoy:  PPJoySetup-0.8.4.5-early-release, a prije njega sam instalirao smart propoplus...Usb kontrolera nemam jedino sto sam ppjoy par  puta instalirao jer sam mislio da sa njim nesto nije u redu... Kako da cekiram to run in windows xp mode?  poslacu ti e mail na private

matted:
Puno pozdrava svima!

Moram da se ukljucim i pitam za pomoc, a moja situacija je sledeca. Pre 10-tak dana sam instalirao sve programcice i koristio simulator real flight..  Morao sam raditi sistem racunaru i sada sam zapeo na jednom mestu. U THERMOMETER aplikakiji stanica mi radi lepo, ali kada odem u control panel u GAME CONTROLLERS, tamo mi ne reaguje na stanicu nista. Eventualno nekada igraju sve skale ali koliko primecujem povucene mikrofonom koji je integrisan u laptop-u.. Nadam se da je neko imao ovaj problem pa mi moze pomoci? Najgore sto sam ovo pre 10 dana koristio, a sada imam problem nakon reinstalacije sistema.. Hvala u napred!

firebird:
Da li si instalirao PPjoy?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version