Страсти су се смириле.
Утисци средили.
Ситуација проанализирана и урадило следеће...
Али да кренем од почетка.
У недељу у трећем минуту другог лета (видео касније на дисплеју предајника) остао сам без команде модела, односно могућности управљања. Модел је из праволинијског лета прешао, прво, у благ десни заокрет, да би потом заокрет био све оштрији уз све изразитије понирање. На моје покушаје да га извадим уопште није реаговао. И тако све до земље. Ово је трајало пар секунди. Када ми је, иза пруге, нестао из видног поља, прво сам погледао у дисплеј предајника. И шок, дисплеј угашен, не показује ништа. И поред тога што му је прекидач на позицији упаљен, предајник је био угашен. Мало сам га протресао и он се упалио.
Дејан ми је помогао да покупим остатке модела.
Када смо са овим завршили, поново сам узео предајник и упалио га. Поново сам га протресао и он се, овог пута, угасио. Како сам тресао предајник, он се палио и гасио. Исто тако, када сам притискао предајник око дисплеја, он је истоветно реаговао. На притиске на одређеним местима он се палио и гасио. Дејан ми је сугерисао да би ово могло да буде због хладног лема између пинова за које се качи конектор батерије и штампане плоче. Да напоменем да је батерија имала добар напон и да је скоро пуњена.
У међувремену се окупило остало друштво. После приче о предходним дешавањима, било је разних коментара. Др Зубин став је био да је FUTABA изузетно квалитетан “бренд“ и да ово не би смело да се дешава. Односно да би све ово могла бити последица неког пада предајника и оштећења неке од штампаних плоча у њему. Морам признати да сам га пре три или четири године један пут испустио, али да, до сада нисам приметио никакве последице тога.
Све у свему,одговор сам морао да потражим код куће.
Отворио сам предајник.
Извадио сам батерију из кућишта, али је нисам откачио од предајника. Упалио сам предајник, али ништа. Остао је „мртав“. Скину сам задњи поклопац кућишта, прикачио батерију и упалио предајник. НИШТА! Онда сам, прстом, притискао конектор батерије и на ово је предајник реаговао, палио се и гасио се.
Откачио сам батерију и пажљиво прегледао пинове за качење батерије. Није ми, на први поглед, деловало да има оштећења. Прегледао сам конектор и кабл батерије. На каблу су била два нагњечења и могућ прекид кабла. Једно нагњечење одмах до конектора. Нагњечења су била последица паковања дугачког кабла у тесно кућиште батерије.
У овом тренутку сам већ био скоро сигуран да је ово узрок отказивања рада предајника.
Али...