RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Piper super cub
Schwab:
Evo i ja malo da se ukljucim.
Krenuli smo od kraja zato sto smo na tom mestu imali za sta da se 'uhvatimo' jer je ostatak konstrukcije prema kabini smrskan,
neki delovi na mestima gde je pukotina su nedostajali i nikako nismo mogli da pronadjemo pravac i visinu. Sada kada je prednji deo vracen
nos je dobio oblik i centriran je bas kako treba (u odnosu na vertikalu i horizontalu repa i trupa) i ostatak prema kabini sad 'nalazi' svoje mesto.
Nosac krila jos nismo definitivno odlucili kako cemo fiksirati. Ideja je bila da iskopiramo ceo ram i tu kopiju pricvrstimo na deo prema
vetrobranskom staklu i na to pruzimo dve letvice od nosaca do vatrenog zida preko rama vetrobrana i dve letvice koje ce da podupru sa
donje strane nazad do rama koji nosi nosac krila(trougao). Drugu stranu nosaca cemo ojacati platnom i uzduznim i poprecnim letvicama ispod
tako da ne ulaze u liniju donjake krila.Ovo je samo ideja jos nismo razradili celu stvar i svaka pomoc je dobrodosla.
pozdrav
POSEIDON:
Pa ja vidim poznat mi ovaj aviomehanicar:))) posle mojih dogodovstina,mogu da kazem da je ova piper neunistiv
Anakin:
--- Quote from: POSEIDON on December 06, 2011, 11:07:51 AM ---Pa ja vidim poznat mi ovaj aviomehanicar:))) posle mojih dogodovstina,mogu da kazem da je ova piper neunistiv
--- End quote ---
Kamerman ti je apsolutna legenda! Jedini put kada mu je avion pobegao iz kadra je pred pad. (photograf)
IvanGrozni:
E ovo se zove multi hobi (kao multitasking u Windowsu). Em leti, em pliva pa još i roni :big smile a bilo je tu i veslanja.
Mala šala, bez ljutnje.
POSEIDON:
HEHEHEE....kamerman je bila moja lepša polovina (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version