ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Simulator na stanici 4ch?
dejanr:
Sve sam pokušao da smirim heli ali nikako da mi stoji mirno,uvek kada poleti odlazi na jednu stranu. Šta da radim? Može li neka pomoć ili objašnjenje?
firebird:
Pa probaj da ga natrimujes na stanici.Podignes heli i na trim za nagib po malo dodaj da ide suprotno od smera u koji "vuce".Isto tako ako ide u nazad po malo dodavaj trim da ide napred.Probaj da nadjes neku sredinu.Nikad ga ne mozes namestiti da stoji idealno u mestu, to i jeste vezba odrzavanja,tj hoverovanja...
ps.sad mi nesto pade na pamet, da se nisi igrao sa podesavanjima simulacije vetra,ugasi tu opciju ako imas.
dejanr:
Nisam se igrao sa tom simulacimo vetra. A probao sam sa trimovanjem na stanici ali nikano da se smiri. A mali ovaj Blade,on stoji bez problema. Pa sam se zbog toga malo zapitao,da li treba da stoji mirno ili ne?
cane:
To za taj mali blede mcpx,nemoj da te zavarava. to je neka idealna trimka i nije uopste tako naivan uzivo.Ja ga imam i znam o cemu pricam.
drugo,svaki heli ima tendenciju da klizi malo u stranu,gosn Lazo je to negde lepo opisao zasto se to desava. Dodaj malo expo i dual rate i pokusaj ponovo.
posle nekoliko desetina sati na simulatoru i dalje me je strah da izvodim sve te manevre uzivo,jer je stvarnost mnogo drugacija od simulatora.Mnogo stvari igra ulogu,od podesavanja mehanike,pa preko stanice i na kraju i samo vreme igra ulogu.
Ali za pocetak i uigravanje prstiju sa mozgom je itekako dobra stvar.Usparace mnogo love za popravke kasnije.
pozzz
Cane
dejanr:
Znam da taj blade nije tako uzivo,pošto ima Trex 100,i slomio sam ga jer nisam hteo da čekam simulator. A kaži mi expo i dual rate,jer se to maže na hleb? Šalim se malo ali stvarno mi je to strano,jer sam početnik pa sva ta podešavanja itd,malo je novina,još nisam sve ukapirao. Ako možeš malo to da objasniš,u svako slučaju hvala puno.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version