RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

SIG CITABRIA

<< < (27/45) > >>

srkipa:
Jedva cekam da vidim avion kad bude gotov.

soprano:
Dosta ste odmarali ajde malo bacite se na rad i da vidimo neke sveze slike .POzzzzz

drjack:
Odmor zavrsen. Bice ovh dana nastavak. Problem je taj sto je  u  mojoj radionici-malom potkrovlju, trenutno  tava vrucina, da je nemoguce bilo sta raditi. Sve sto radim iznosim uvece na terasu pa posle vracam.... Tako je to kada si u stanu.
Krila i repne povrsine su presmirglane, ubaceni kablovi i svetla . Sledece sto treba da resim je ugradnja repnog tocka i  pozicija nosaca baterije.
Takodje razmisljam o kolor semi. Da li ce biti kopija Trstenicke Citabrije zbog koje sam i poceo ovu da radim ili neka druga - jos nisam siguran...

Sava:
Kada sam se pre par godina odlučio za gradnju Dorniera Do-28 nisam mogao da nađem planove te se odlučim na gradnju prema fotografijama onog Do-28 što još uvek stoji na aerodromu u Batajnici. Posle dosta crtanja taj model je napravljen i veoma lepo leti. Zašto ovo pišem baš ovde ? Zadržao sam kolor tog originalnog aviona, a bilo je mnogo lepših na netu. Znači Citabrija treba da bude u onoj šari koja te je i navela da praviš ovaj prelepi model. Sve si baš veoma pedantno odradio, nadamo se poletanju u ovoj sezoni.  (<--)
Pozdrav, Sava

drjack:
Savo hvala na sugetiji. Ukliko ostane ta kolor sema morace neko na kateru da mi uradi one sare sa zvezdicama.

Ajde i jedno pitanje:

Hteo bi da ojacam srednji deo krila sa epoxi smolom.
Kako se kasnije hvata kineska folija na takvoj povrsini?
Da li nakon epoxija da idem sa spric gitom, pa brusenjem pa tek onda folija odozgo?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version