RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
SIG CITABRIA
misha:
Prelepo izgleda. Pedantno. :)aplauz
soprano:
Drugari svaka cast kako ste ovo odradili. Zelim vam da ga sto pre zavrsite pa pravac na livadu dok je jos lepo vreme.Veliki pozdrav iz Krusevca
drjack:
Voleo bih da je isteram na livadu pre početka zime, ali nisam siguran da ću uspeti...
Nastavak presvlačenja:
Ulepio sam i šarke. Za rep sam koristio šarke sa osovinicom, kupljene u HK koje su odlične.
Pokretni delovi horizontalca su konačno spojeni metalnom spojkom i zalepljeni epoxy lepkom. Da bih dobio idealan pravac , koristio sam metalni lenjir i stege.
I za vertikalac sam napravio papirne šablone. Ceo rep će ukupno imati 12 zvezdica, tj moram iseći 24 kom. žutih i belih. Uopšte nije loša ni kombinacija samo belo-plava.
Evo ga i vertikalac sa jedne strane. Inače ova plava folija ostavlja malo boje na pegli koja se onda prenosi i na žutu i belu. Ali to se kasnije lako ukloni krpicom umočenom u nitro razredjivač.
mirce:
Lepo, lepo...
Pazi sa nitro razredjivačem možeš trajno oštetiti sjaj na mmonokotu. Napravi za peglu navlaku od pamučne krpe ili neke majce. Em se neće skidati boja, em neće na monokotu ostajari tragovi kao da je šmirglano - "risovi".
Pozdrav
Mirče
drjack:
Da to sa navlakom cu uraditi, mada ako je umerena temp. boja ne ostaje na pegli. Nisam primetio da se skida sjaj od nitra. Nije monokot vec su folije Kinezare sa Hoby Kinga
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version