RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

SIG CITABRIA

<< < (36/45) > >>

misha:
mislim da imam foliju koja ce ti odgovarai. sutra cu premeriti debljinu i javljam ti.

drjack:
Danas je Citabrija dobila i kapotaz. Ovo je onaj od epoxija, koji smo pravili pa  presvucen folijom. Originalni je od plastike i 100 g. tezi pa je ostao  za rezervu.

Sutra cu da ubacim i nosac baterije posto sada znam gde je teziste. Radovi se polako blize kraju.....

drjack:
Danas sam se malo bavio stampanjem natpisa. Za taj posao sam opet koristio termalni stampac.

Ne sluzi bas ovoj nameni ali uz malo podesavanja postize izvrsne rezultate.
Prvo sam isekao trake od kineske folije i postavio odgovarajucu boju ribona u stampac.
Natpisi su brzo bili gotovi.

Traku na kojoj se stampa je potrebno predhodno obrisati od masnoce prstiju . Sa plavom bojom sam se najvise zezao jer ribon i nije bas najkvalitetnji. Ovako izgleda malo losiji  otisak...

A ovako dobar,

Nakon toga peglom sam zavrsio lepljenje. 

IVAN3D:
Jooooj jesu dobre one RcFly nalepnice!!!!!!!!!!!
Svako bi na svom modelu trebalo da ima takvu!
Kako doci do nje?????
 (res) (:sok:)

drjack:
Ivane, ova  stampa je u samo jednoj boji- boji ribona,  sto i nije neki kvalitet.  Ako ti se svidja , kada budes presvlacio svoj model,  iseci par traka folije, duzine oko 50cm, i posalji mi , pa ci ti uraditi . Poenta je bila da iskoristim istu boju folije  koju imam.  Vidjao sam na livadi mnogo  bolje nalepnice ali ne znam ko je to radio. Ovaj logo sam skinuo direktno sa sajta i malo ga doterao u photoshopu.
Tosa i ja smo eksperimentisali sa Ampmasterima i kod presvlacenja smo  prvo stampali na foliju, pa tek onda presvlacili model. Npr. ovako

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version