RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

SIG CITABRIA

<< < (14/45) > >>

coka:

Lepo i pedantno.
 Uzivam gledajuci.
 Sve najbolje u daljem radu.
Coka

drjack:
Hvala Coko,
Zbog ove jake  hladnoce malo sam se primirio ovih dana i nisam u radionici. Zato sam iskoristio priliku da ono sto je gotovo sklopim u jednu celinum, sa malo stipaljki i selotejpa. Ovo sada vec lici na avion koji sam resio da napravim. Trup nije preterano duzi  od npr. Ampmastera, iako je raspon mnogo veci, a i sam model nekako krupnijii.  Recimo da je  slicnih dim. kao  pajper od Mise 2002 s tim da je dosta siri u samom nosu. Obzirom da je elektro setup spreman velicina kapotaza je sasvim dovoljna za montazu kontrolera i nosaca motora. Jos dok sam pravio Spacewalkera, greskom sam porucio nosac
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5283
koji ce ovde leci jako dobro.

Nos deluje neobicno dugacko ali to je tako dok se ne montira prednje staklo kabine.

adam:
veoma lep projekat, pedantno odradeno nema sta, u vasem mestu nebi se plasio montirati sarkice koje ste dobili one ce vremenom postati meksi tako da po meni slobodno ih ugradite pozdrav ()-()

misha:
Zaista, pedanterija do bola. Polako poprima obrise lepog modela.

drjack:
Tosa me je sinoc obradovao novim tockovima, pa sam danas navalio na posao.

Nosac tockova se sastoji od tri sloja avio spera. Prvo sam mislio da ga doteram na oblik na masini, ali kako je radionica ovih dana zaledjena, posao sam odradio rucno. Pri tome me je ruka zabolela jer je svaki avio sper iz 5 slojeva. Radi preciznosti, sam postavio smirglu  na staklo.

Na kraju sam postavio trap na svoje mesto radi preciznijeg pozicioniranja, i zalepio ga.

Sledeca faza ce biti ojacavanje spojeva poliesterom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version