ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
pomoc oko controlera
Yu-men:
--- Quote from: dejanBGD on December 13, 2011, 03:03:03 PM ---pa tu sam ga i uzeo . nego sta mogu ja sad da uradim? jel mogu nekako to da resim ili nema od tog posla nista?
--- End quote ---
Ukoliko je bilo vise komada na stanju kada si kupio taj probaj da ga zamenis ili na kraju uzmi nesto drugo u toj vrednosti.
Sve zavisi dali prodavac prihvata reklamciju ili ne ?
Ako ne, zbogom moje lepe pare (mislim tvoje).
pozdrav
dejanBGD:
jos nesto me zanima ako mi mozes reci, da li tako treba raditi da kontroler napaja prijemnik preko baterije koje sluze za napajanje motora tako povezan radi savrseno rade dva servoa i motor bez ikakvih problema samo sto motor vrti u jednu stranu.
magic:
Da tako je OK, kontroleri uglavnom imaju BEC (battery elemination circuit) koji omogucava napajanje prijemnika i servoa preko pogonske baterije. Ako ti ne smeta da nemas rikverc onda mozes i da ga koristis.
poz
Bigneda:
Kontroleri za auto modele uglavnom imaju opciju da se voze u race modu (bez rikverca) i normal sa rikvercom. Ako taj tvoj nece da se setuje u normalan mod prateci uputstva (nadji ga na sajtu proizvodjaca ili proguglaj malo ima toga tona na netu) onda si uzeo neispravan ;)
Inace kod tih cigana sto donose djubre iz conrada vise od 90% je neispravno i naravno prodaju kao ispravno ;) ako si dovoljno ubedjiv vratice ti pare ne brini ili povedi nekog ubedljivog, znaju oni dobro sta prodaju kao ispravno odnosno NIKADA ne daju direktan odgovor na pitanje jel radi :)
dejanBGD:
pa treba mi rikverc nego sam hteo da te pitam za savet ako bi moga da mi kazes ja imam 4ch prijemnik a koristim za njega dva servoa i sad controler jos jedan mi je slobodan servo da li bi preko njega mogao da resim da da struju ili masu na motror
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version