ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

pomoc oko controlera

<< < (2/4) > >>

Yu-men:
Features
•Fully automatic detection of the neutral position
•Triple security system (temperature switch-off / Overload switch-off / short-circuit switch-off)
•Two-coloured set-up LED
•Plug-system: Battery: Tamiya, remote control: JR / Futaba, Motor: 4 mm round plug.
•Anodised aluminium heat-sink
•Ready to connect
•Design housing in Carbon look

Included in the delivery
•Direction controller
•Operating instructions.

Ako si kod njih kupio nov treba da postoji u pakovanju i uputstvo (zadnja stavka).

pozdrav

dejanBGD:
j*** ga nisam ga  kupio novog naso sam ga na pijaci kod nekih likova koji donose te stvari iz inostranstav i u nutra nema  to upustvo u kutiju a inace kontroler je nov nije koriscen? kako to da resim ne znam ? i jos jedna stavar kada povezem kontroler sa prijemnikom i povezem jos dva servoa prijemnik radi bez svoje baterije napaja ga kontroler od baterije za motor jel i to normalno i jel treba bas tako i da radi?

drjack:
Ako si ga kupio na Bubanj potoku kod onog  sto valja stvari iz Conrada, velika je mogucnost da je neispravan.
Tacnije sve sto prodaje su stvari vracene od strane kupaca u Nemackoj, iz nekog razloga.
Cak na nekim stvarima i ima zalepljena nalepnica  da je neispravno i cena od 1 EUR ili manje...

dejanBGD:
pa tu sam ga i uzeo . nego sta mogu ja sad da uradim? jel mogu nekako to da resim ili nema od tog posla nista?

magic:

--- Quote from: dejanBGD on December 13, 2011, 03:03:03 PM ---pa tu sam ga i uzeo . nego sta mogu ja sad da uradim? jel mogu nekako to da resim ili nema od tog posla nista?

--- End quote ---

:pop: (rip..)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version