ELEKTRONIKA > SIMULATORI
RF 4.5 dll problem
pnedic:
Da se nadovezem na poruku koja je vezana za istu temu u mom subject-u.
Nikako da se iskobeljam sa NVLSCAN32.dll i fmod.dll fajlovima za RealFlight verziju 4.5. Nedavno sam pokupio demo verziju RF4.5 koja u ima pomenuta dva dll-a medjutim kada ih iskopiram u RF4.5 instalacioni folder i pokrenem RealFlight.exe dobijam poruku za NVLSCAN32.dll (not valid Windows library) a kad pokrenem Launcher.exe dobijam isto ali za ovaj drugi dll. Vidim dosta vas forumasa leti na RF4.5. Takodje ranije sam bio instalirao RF5, medjutim imadoh isti problem.
Ima li neko da mi posaljem link gde mogu da pokupim ove dll-ove ili citavu (kompletnu) instalaciju ? Ili da dizem ruke od RF ?
Pozdrav
IvanGrozni:
Poslaću ti na email ove fajlove. Ako ih nađem, naravno.
E ovako, kod mene na računaru našao sam fajl fmod.dll, kao i fajl nvlscan2.dll (bez "3", sa "3" ga nema).
Poslato.
pnedic:
Ivane
hvala na mail-u. Sad mi ne prijavljuje problem sa pomenutim bibliotekama ali mi sad uvalio istu kosku sa DIBAPI32.DLL. Ja neznam, izgleda da sam pokupio neku felericnu instalaciju.
Dodatno sada, kada pokrenem launcherG4.exe javi mi "Unknown product code". Kada sam otvorio file build.num tu pise (verovatno) verzija simulatora 450.21
Mozel' opet help :_D
IvanGrozni:
--- Quote from: pnedic on December 21, 2011, 07:24:28 PM ---Ivane
hvala na mail-u. Sad mi ne prijavljuje problem sa pomenutim bibliotekama ali mi sad uvalio istu kosku sa DIBAPI32.DLL. Ja neznam, izgleda da sam pokupio neku felericnu instalaciju.
Dodatno sada, kada pokrenem launcherG4.exe javi mi "Unknown product code". Kada sam otvorio file build.num tu pise (verovatno) verzija simulatora 450.21
--- End quote ---
Može, poslao sam ti i ova dva fajla.
ak:
--- Quote from: pnedic on December 21, 2011, 07:24:28 PM ---Ivane
--- End quote ---
Verovatno si instalirao update-e (exe fajl) bez instalacije same igrice.
Najgore je sto instalacija update-a izgleda kao instalacija softvera, ne zali se da ne postoji prethodna puna instalacija niti ti negde pise da je u pitanju samo update.
Imas pm sa instalacijom i uputstvom, provereno radi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version