RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

SEAMASTER-naravno od stirodura

<< < (3/12) > >>

soprano:
Imao sam prilike da vidim ovaj trup uzivo i mogu da kazem da je prava babaroga.Sem toga sto na slikama deluje da je nekako mali trup,uzivo sam se zaprepastio velicinom koju nisam ni ocekivao.Nisam siguran oko prave mere ali cini mi se da ima nekih 1,5m.

Svaka cast za Saleta i samo napred...

Dakyle:
Osmirglaj to malo bolje, lep model...daj plan za njega (naravno za balzu)

sasa:

--- Quote from: Dakyle on January 12, 2012, 02:52:21 PM ---Osmirglaj to malo bolje, lep model...daj plan za njega (naravno za balzu)

--- End quote ---

Kao i za modele koji su od balze,smirglanje ide na kraju pred farbanje  :sljus

A sto se plana tice,kad budes posao ovamo,ponesi flesku da ti prebacim,u PDF-u je .

sasa:
Posto sam sa trupom pri kraju, i uskoro prelazim na krilo, jedan savet mi je potreban od iskusnijih kolega.
Naime o cemu se radi.
Po planu je predvidjeno da ovaj avion ima samo elerone, i jedan servo na sredini, koji bi pokretao oba zakrilca.
Ja se sada dvoumim da li da stavim dva servoa ,pa bi mogao da elerone koristi ponekad i kao flapsove,naravno uz mix.
E,zato trazim od vas savet.
Unapred hvala,svima koji se ukljuce.

disljenko:
Ja ne spadam u kategoriju iskusnijih od tebe ali eto da se ukljucim. Po meni je bolje ako imas mogucnosti da ugradis da svaki eleron pokrece zasebni servo, a isto tako proveri dal na stanici mozes da podesis to da ti eleroni sluze i kao flapsovi. Tj. dal postoji takav program, mada svaka stanica bi trebalo da ima to. Kod Futabe se taj program zove "Flaperon". Pozzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version