RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

SEAMASTER-naravno od stirodura

<< < (5/12) > >>

sasa:

--- Quote from: disljenko on January 26, 2012, 11:18:24 PM ---Lepo nema sta, nego da li ce se prednji tocak skidati kad uzleces sa vode? I koji ti je ovo motor?

--- End quote ---

Kao prvo ,Soprano,hvala za ono momak. :hehe
Drugo,Disljenko,svi trapovi se skidaju obavezno kad se polece sa vode jer inace nikada ne bi ni poleteo  sa njima   :mhm ,a motor je OS FXi .46 od 7,5ccm, sa ovim produzenim auspuhom, i imao sam prilike da cujem takav motor, i mogu vam reci da se veoma malo cuje.
Ovaj moj jos nije upaljen i mada OS motori se ne moraju razradjivati,ja cu ga ipak razraditi,pa makar to bilo i na modelu.

nedbojsa:
Svaka čast! Nego iz planiraj i i skije za sneg i led, kako je jezero zaledilo teško da će se otopiti do leta :big smile!

Savke89:
Nisi mi rekao koiko si vec urdio, aodmakao si dosta.Interesantan model a jos i vise od amfibije,dobro resenje trapa za brzu demontazu.sve u svemu strpljenje ce dati rezultat a i lepu letilicu.Bravo.http://rcfly4um.org/Smileys/default/00007.gif

Dakyle:
Sta ce ti color sema, premazi to sa sa lakom samo i uzivaj  :)aplauz

sasa:

--- Quote from: Dakyle on February 10, 2012, 03:05:22 PM ---Sta ce ti color sema, premazi to sa sa lakom samo i uzivaj  :)aplauz

--- End quote ---
  mmmm I u tom slucaju je potrebna kolor sema  :mhm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version