RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

SEAMASTER-naravno od stirodura

<< < (7/12) > >>

sasa:

--- Quote from: drjack on February 29, 2012, 01:56:58 PM ---Nesto mi je poznata ova bela folija na krajevima krila :big smile

--- End quote ---

I ne samo na krilima nego i na nosu.Shvatio sam,da si ustvari ti taj dobavljac,  (thumb) jer aca(soprano) te drzi u takvo tajnosti,  0e  kao siptar zenu...
Hvala i u moje ime... (pijemo)

drjack:
 ;namig

soprano:

--- Quote from: sasa on February 29, 2012, 06:37:29 PM ---
--- Quote from: drjack on February 29, 2012, 01:56:58 PM ---Nesto mi je poznata ova bela folija na krajevima krila :big smile

--- End quote ---

I ne samo na krilima nego i na nosu.Shvatio sam,da si ustvari ti taj dobavljac,  (thumb) jer aca(soprano) te drzi u takvo tajnosti,  0e  kao siptar zenu...
Hvala i u moje ime... (pijemo)

--- End quote ---
Pa bre ja svoje izvore ne otkrivam i neznam koliko si bas siguran u to sto govoris,ali nema veze vazno je da model lepo napreduje.Hvala Bogu blizi se lepo vreme i da idemo na aerodrom.Ja isto zavrsavam moj model tako da ce biti dva probna uskoro.Samo jos da stignu delovi iz Kine i Bog da nas vidi.Pozzzzzz

drjack:
Soprano a sta to zavrsavas? Daj bre koju fotku da gledamo

soprano:
radim onog SU-31 by Mirce ali sam u medjuvremenu bio bolestan tako da nisam nista pipao.Sledi ciscenje radionice i nastavak radova za vikend pa ce biti i slicica,Pozzzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version