RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Zica za secenje stirodura?
bokki:
Sta pravis i sta lepis.. ?...(work)..imash vise mogucnosti sto se tice lepkova..: hot gun glue,.. saratoga dvokomonentni epoxy, Bison dvokomponentni epoxy...uhu por (lepak idealan za stirodur-stiropor..) dobar je i MOMENT total...ne rastvara stiropor dobro lepi ali dugo susi...drvofix moment expres zuta tuba..dobar ali tezak..moj ti je predlog..naruci UHU POR u RC Srbiji..imas i na HK bela tuba lepak za stiropor, stirodur, elapor..epp..... malo je gusci od uhu pora ali je isto kvalitetan..
mtesa:
Što se tiče ljepila, idi u radnje koje prodaju potrepštine za stolare.
Tamo ćeš da nađeš, recimo, tubu poliuretanskog ljepila od 900gr za cca 7evra, dok je 180gr uhu-pora bilo 4evra.
Tako je bar kod nas u Banja Luci.
branko97KW:
Pravim inkubator , lepim stirodur za stirodur.
Ovako izgleda gornji deo.
Vaci:
Licno mislim da ovaj post treba staviti u sekciju o humoru :) Ne zelim a ponizim tvoj rad, da me ne razumes pogresno. Ali cim sam video ovo nasmejao sam se. Svi su imali u glavi nekog ko trazi zicu da reze profil krila od stirodura (inace bi uzeo obican noz-skalpel). Kad ono covek pravi porodiliste za pilice :sljus Srecno s` tim! Lepo izgleda druze.
Birdum_Bardum:
--- Quote from: Vaci on July 06, 2013, 09:12:07 PM ---Licno mislim da ovaj post treba staviti u sekciju o humoru :) Ne zelim a ponizim tvoj rad, da me ne razumes pogresno. Ali cim sam video ovo nasmejao sam se. Svi su imali u glavi nekog ko trazi zicu da reze profil krila od stirodura (inace bi uzeo obican noz-skalpel). Kad ono covek pravi porodiliste za pilice :sljus Srecno s` tim! Lepo izgleda druze.
--- End quote ---
Bitka za pilice (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version