RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Topolov šper

<< < (3/8) > >>

mirce:
Juče sam zvao firmu u Pazovi u vezi topolovog špera.
Nemaju i neće ni imati topolov šper od 3 mm, dok četvorke i debljih šperova ima...

Ista je situacija i u fabrici u Sremskoj Mitrovici...

Pozdrav

Mirče

vpilic:
Imam topolovog spera svih debljina i povrsina (kvalitet A-A i A-B)
Za sve modelare iz Srbije saljem gratis placate samo postarinu.
Informacije na prodaja@rcsrbija.rs

Vladimir

vpilic:
Dobijam emalove tipa
1. Koja je cena (free)
2. Koji je kvalitet (AA-AB) pokusacu da bude samo AA
3. Koje su dimenzije, debljine itd itd (max. 1000x1000mm)

1.  Topolov sper svima saljem gratis bez obzira na debljinu velicinu i kolicinu, placate samo slanje. Kad kazem kolicinu mislim da sper koji poklanjam koristice se za modelare a ne za komercijalne namene.
    Nebojsa inace jedan od vlasnika firme Wizard iz Vrsca
http://www.wizardbelgrade.com/drvna_gdesmo_e.html
je moj prijatelj skojim godinama saradjujem po pitanju elemenata za proizvodnju drvene ambalaze.
Njihova proizvodanja su iskljucivo elementi za drvenu ambalazu ali uz moju molbu pristao je i izasao u susret sa topolovim sperom sa dimenzijama za avio modelare.   

2. Kvalitet njihovog spera namenjen drvenoj ambalazi je odlican  :)aplauz. Koliko je dobar za modelare ostaje na vama da izjasnite svoje misljenje. Ako Sava procita ovaj post zamolio bih ga da iznese svoje utiske.

3. 1000x1000mm je max. povrsina ploce(min 3mm-4mm max. debljine). Obicno sam do sad slao 1000x500 ili tipa
600x500mm
500x300mm

Pozdrav svima,
Vladimir

Ps. Zamolio bih clanove ovog foruma koju su dobili sper da iznesu svoje misljenje.

disljenko:
Evo ja mogu da napisem koju rec, meni je Vladimir pre par meseci poslao 7-8 tabli spera. Iskreno ne znam dal je topolov ili neki drugi, ali stvari stoje ovako. Table koje sam ja dobio su bile izvetoperene i ne mogu da se koriste da vadite profile za krila ili tako nesto ali moze za neke zakrpe. Meni je recimo dobro dosao kad sam pravio drzac kapotaza za Zeroa (onaj sendvic). Mozda se meni zalomile te izvitoperene i mozda to nije slucaj sa ostalim, to najbolje Vladimir moze da kaze. Sledece sto sam primetio da je taj sper koji sam ja dobio dosta mekan i savitljiv a mislim da je od 3mm. Iskreno nemam mnogo iskustva sa sperovima ali cinimi se da je tako. Svakako ce se koristiti kad bude trebalo. Mada opet napominjem da je mozda meni Vladimir tad posalo sper od nekog drugog drveta.....

Nek jos neko napise nesto kome je Vladimir poslao......ja se jos jednom Vladi neizmerno zahvaljujem ovom prilikom na predusetljuvosti i zelji da pomogne !!!!!

mirce:
Vladimir je vrlo ljubazan, danas je i meni poslao par tabli topolovog špera od 3 mm.

Baš sam ljubopitljiv da vidim kakav je... Saznaćemo u ponedeljak - utorak kad stigne paket.

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version