RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Kyosho Spree Sports M36
Gabor:
Pošto je pre par dana ovaj model preleteo u moj hangar, red je da napišem par reči o njemu.
Model je potpuno isti kao moj bivši Spree M24, jedino što je malo veći. Raspon krila je 1200mm, a od motora ima Thunder Tiger GP-18 od 3ccm
Fiksiranje stajnog trapa je dobro rešen
možda ne bi bilo loše da se stave malo veći točkovi, od terena zavisno
umesto zadnjeg točka, model ima samo jednu malu žicu, koja i nije loša varijanta za poletanje/sletanje na travnati teren
Servoi repnih komandi i gasa su u trupu, a servo elerona je na sredini krila
Kako je bivši vlasnik naveo, motor na modelu je potrošio samo dva rezervoara goriva, tako da malo ću ga još razraditi, a kad dođe proleće možda ga i poletim...
Gatti.Gatozza:
da li postoji šansa da se gornje ruke na repnim servoima sudare kada oba povuku u kontra stranu? čini mi se da su u istom nivou.
Gabor:
--- Quote from: Gatti.Gatozza on February 17, 2012, 03:48:25 PM ---da li postoji šansa da se gornje ruke na repnim servoima sudare kada oba povuku u kontra stranu? čini mi se da su u istom nivou.
--- End quote ---
Dobro zapažanje. Danas uveče hoću da ga malo detaljnije pregledam i da uprogramiram stanicu. Za par sati ćeš znati odgovor ;namig Da ti kažem, nemam pojma, nisam gledao :sljus Imao sam majstore u kući, pa od onda nisam ni bio u radionici 4e
An-2 colt:
Ne sudaraju se poluge horizontalca i vertikalca, provereno!Pozz
shimano:
Ne bih seslozio sa AN 2... Naime nebi se sudarile da su servoi okrenuti jedan naspram drugog, a posto su okrenuti na istu stranu sigurno ce se sudariti. Gatti je dobro primetio ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version