RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Pilatus PC-21
magic:
Nazalost ne i to iz 2 razloga. Prvi je sto nisu gotovi :), tj. Sickle je pri kraju i mislim da ce biti gotov u naredne 2-3 nedelje, a posla oko Pilatusa ima podosta tako da verujem da nece pre Juna.
A drugi razlog je taj da su cak i gotovo ne bi sa njima sigurno leteo na pocetku sezone. Barem meni je potrebno neko vreme da se "skine rdja" sa prstiju jer nisam leteo od Oktobra prosle godine.
Mislim da sam vec negde pisao da je potrebno da se u floti ima jedan model sa kojim je covek apsolutno opusten i kojeg jako dobro poznaje. Moja zelja je da mi to postane Wind110 a to znaci da cu skoro iskljucivo njega leteti ove sezone. Sickle i Pilatus nece nigde pobeci i doci ce i oni na red ;).
poz
nenadejno:
Odlican izbor! Prelep avion
http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/87444-Baubericht-Pilatus-PC-21-Massstab-1-3-7
magic:
Model sa prethodnog linka je samo za "malo" veci :). Naravno, stvarno je i vrhunski uradjen i mogu samo da zamislim kako to ide sa pravom turbinom (res).
Kako se gradnja Sickla priblizava kraju tako se priblizava pocetak radova na Pilatusu. U medjuvremenu je stigao spiner i pilot iz USA isti kao sto je na prethodnim slikama gde je prikazna kabina.
Uspeo sam da iscackam par videa koji ce svakako pomoci oko gradnje modela.
Jako lepo i jednostavno reseno otvaranje i zatvaranje vratanaca od prednjeg tocka:
Pred kraj ovog videa je dato jako lepo i elegantno resenje za kacenje kabine
Eto za sada toliko.
poz
nenadejno:
Pilatus PC-21 je stvarno prelep, vrhunski dizajn pa sam zato okacio link sa malo vecim modelom jer sam odushevljen stvarnim avionom kao i bilo kog modela pilatusa pa pretpostavljam da ce tvoj izgledati ludilo kako na pisti tako i na nebu :) (res)
Anakin:
Svaka cast, Magic. Sickl je super ali Pilatus ubija kako je dobar. Sta si odlucio za elisu. Hoce odmah pasti ona petokraka pa da i zvuk bude fantastican?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version