RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pilatus PC-21

<< < (9/15) > >>

An-2 colt:
Sjajan je!!!

magic:
Nije sto je moj ali je stvarno mnogo lep :), u prirodi izgleda jos lepse nego sto je na slikama.

Odlucio sam se za definitivan setup: AXI 5330/18 na 10S sa 18x12 dvokrakom ili 16x12 trokrakom. Imam spiner i za dvokraku i za trokraku elisu pa cemo da vidimo sa cim bolje ide i lepse zvuci.

Bice malo vise posla oko vratanaca za prednji tocak jer ih treba napraviti kao i mehanizam koji ce ih otvarati i zatvarati. Onda sledi ubacivanje elektronike.

Deo koji je zahtevao podosta mozganja se odnosi na postavljanje ESC-a tako da isti ima hladjenje, da motor dobije adekvatno hladjenje i da baterije dobiju sto vise vazduha. Tesko za prepricatiati ali ce sve svakako biti propraceno slikama.

Na kraju sledi doterivanje kabine sa instrumentima iz PC-21.

U medjuvremenu jos jedna jako lepa slika pravog aviona u letu

poz

srkipa:
Jos samo da vidimo prvi let.

magic:
Nazalost ovaj projekat ce morati da saceka prolece jer se ispostavilo da cela serija trapova, koju sam i ja uzeo, ima fabricku gresku i mora na zamenu. Kako ce sve to potrajati do kraja godine nazalost nema nista od poletanja uskoro.

Sreca pa je jedan od elektropokretaca riknuo dok model jos nije ni poleteo i tako nadjoh na forumima da se cela serija povlaci i menja novom  oo)).

No sta je tu je, nigde ne zurim  4e!

poz

n.artur:
Mislio sam da cu videti danas neke slike iz vazduha, posto je na zemlji bas lep,
ali sta je tu je, samo strpljenje ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version