RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pilatus PC-21

<< < (10/15) > >>

mirce:
Magic, jel' ovo model kao tvoj?

http://www.rcuniverse.com/forum/m_9464772/tm.htm

magic:
Jeste to je taj. Vec sam kacio jedan video ovde kod nas iz tog topika. Sve je super sem cene turbine ...

Poslao sam trapove nazad u Lindinger, valjda cu da ih dibijem nazad do proleca.

poz

magic:
Lindinger mi je poslao trapove, nadam se samo da je poslednja verzija 3. Izgleda ce model ipak da poleti na prolece.

poz

magic:
Posle malo duze vremena ponovo je akcija oko Pilatusa pokrenuta  :big smile. Nazalost i sa V3 verzijom trapova sam imao peh, nesto malo je bilo do mene nesto malo do proizvodjaca kad jedan od 3 elektro motora, tj. redukcioni mehanizam, je crkao maltene odmah. Preko Rc Srbije sam porucio motor od firme Pololu (hvala Vladimiru za poslovonost!) koji sam odabrao cisto sacometrijski, sreca pa je ispalo kako treba  :)aplauz. Malo je sporiji od originala ali to je cak i bolje jer manje opterecuje zupcanike u reduktoru. Eto zato se nije radilo nista u medjuvremenu.

Ali su zato danas zapocete finalne konsultacije oko nastavka radova i sve je dogovoreno sta i kako. Jedna od glavnih zavrzlama je mehanizam za vratanca prednje noge bez servoa i pneumatike, mnogo elegantno resenje

Posle smo se malo i  (photograf)

Ja sam danas imao prvi put priliku da vidim sklopljen model i stvarno je impresivan!

Za sada toliko, uskoro nastavak radova iz laboratorije.

poz

svrco:
Ja ga merkam svaki put kad odem u sop u mojoj blizini, ali se bojim da je krupan zalogaj za mene 8)
Koliko racunas da ce biti tezak na poletanju?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version