RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

X-41 Deltastorm

<< < (3/4) > >>

Grk:
Ja sam video taj avion i u blizini :big smile Stvarno izgleda SUPER! Jedino sto bi ja uradio verovatno bi bio da malo smriglam krla(pocetak krla), da dobije nesto kao airfoil,ne da bi to pomogo sa toliko tanki krlo,al eto da bi izgledao jos bolje kad pogledas model od manje od metar(na vazduh neam sanse da se vidi razlika). To znaci da prvi Maj letimo???????  (<--) I naravno svratimo kod Jole i  (pijemo) malo  (pijanoo)

firebird:
@ Vlado :  nisam ga šmirglao uopšte  :sljus , jbg početnička greška, ovo mi je prvo farbanje  ;D
Boja je bela Jub "takril" za beton kao osnovna i dodavao sam po malo tonera. Nisam koristio bezbojni lak...

@ Grk : pa jeste ova lajsnica malo zaobljena mada gotovo neprimetno  (fiu) , i ja sam pomislio da je možda nebitan detalj kod ovakve debljine krila već samo da ga zaštitim prilikom sletanja ali obećavam da ću u sledećoj gradnji da stavim deblju letvicu i zaoblim je  :mhm

Ah da, sad pakujem esc i prijemnik i prekosutra ako nije "jak" vetar spremi se da snimaš prvi let   (yay)  (<--)

vlada-r:
 (kush)  Probaj sad da ismirglas i da stvoris koliko toliko glatku povrsinu radi smanjenja otpora.

Grk:
Super,sutra u vece znaci da punim baterije a preko sutra ima vezbanje slecenje!Da uspem da sletim a da stoj na tocke avion(malo je nezgodno u livadi to ali sa praksom sve moze)!

firebird:
Evo rezultata merenja potiska, kao sto se vidi na snimku dobio sam oko 730gr konstantnog potiska a tezina modela 480 gr sa ovom baterijom, znaci 250gr viska, bice dovoljno za vartikalan let , na srednjem polozaju rucice gasa taman savladavam masu modela ;namig

za 1 min rada jedva da se zagrejao!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version