RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
X-41 Deltastorm
firebird:
Pojačao sam napadne ivice krila čamovim listićima, ovo ima svrhu da ih zaštiti prilikom sletanja u travu gde ima uvek i po neka grančica ili boca koje bez problema izgrebu i odlome po neki komadić stiropora..
Lepljenje je gotovo, usledilo je nanošenje prvog sloja farbe
Priprema za maskirne šare
Ofarban model, neka ga nek se malo osuši da ja popijem jednu kaficu 4e
U mal' mi kafa nije presela kad sam počeo da sklanjam zaštitu od krep trake (:sok:)
farba je sve procurela ispod trake . Ne znam šta sam pogrešio, možda mnogo retka farba ili je ova traka stvarno "crap"... mmmm
Ovako izgleda kad sam odlepio ceo model
Malo sam četkicom popravio ivice pa da proverim težinu
Kao što vidimo, ugojio se skoro 230 gr od početka gradnje, a još mu fali esc i baterija. Racunam da je esc oko 40 i baterija oko 180gr pa je krajnja težina 510gr. Mislim da će ostati u predviđenim granicama , a imam u izboru i lakše baterije od 1750 i 1300 mah, ali zato i kraći let...
@Vlado-r u pravu si , ovaj mistery esc 30A je slab za ovu kombinaciju motora i elise, naručio sam 40A i čekam da mi stigne.
čim je ustao iz kreveta , klinac se oduševio izgledom aviona...... i...... naravno jutarnje slikanje
firebird:
Čim je čuo da mi još samo esc fali, Goranče iz Aranđelovca otrča do autobusa i posla mi prvim busom da imam dok ne stigne moj iz kinu ... (res)
Odo sad na autobusku da sačekam, HVALA DRUGARE (pijemo)
vlada-r:
Bravo majstore, hajde jos da vidimo prvi let! (res)
firebird:
Hvala Vlado, hvala.... ()-()
Izgleda jedino tebi zanimljiva ova tema, niko drugi da se javi da da neki komentar ili sugestiju... ") ajde bre drugari.... pohvalite....pokudite.... kažite ovo si trebao ovako.... ono onako..... :mhm , dajte mi predlog kako da izvučem lepo ove maskirne linije, hoću da prelaz bude jasan i čist...
Prvi let verovatno sad za 1.maj, stigo mi danas esc 50A al' "malko je veći pa ne mogu da ga uguram u predviđenu rupu" lol i remeti mi se CG.
vlada-r:
--- Quote from: firebird on April 28, 2012, 10:05:19 PM ---dajte mi predlog kako da izvučem lepo ove maskirne linije, hoću da prelaz bude jasan i čist...
--- End quote ---
Da li si ismirglao dobro model posle nanosenja prve farbe? Ako nisi, onda ti je to razlog zasto se boja "zavukla" ispod trake jer nije mogla 100% da nalegne na zasticenu povrsinu. Koliko je to "malo" veci taj ESC od 50A?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version