ELEKTRONIKA > SIMULATORI
phoenix simulator
Anakin:
Iz mog iskustva, Realflight i Phoenix su vrlo slicni pravom letenju, bar trenerski modeli. To "vrlo slicni" je relativan pojam jer adrenalin i strah u simulatoru nemas a to ce biti dve stavke koje ce ti najvise problema praviti u odnosu na simulator. Ako ces leteti sa paralelnim komandama onda nemoj da brines. Moj ti je savet da u Phoenix ubacis i malo vetra, cisto da vidis kako izgleda na poletanju, sletanju... i probas da koristis vertikalac. Ako hoces, dodji posle 21h veceras na Phoenix, onlone, napravicu ja sesiju rcfly4um, pass: letenje da vezbamo malo.
Pozz
duke:
Hocu , tu sam oko 22h
sasa:
Pitas... koliko je simulator slican sa pravim letenjem...
Pa ovako ...neko je nekada rekao da je letenje na simulatoru,kao sex sa lutkom,. :_D ..dobar,ali nepotpun :hehe
duke:
Znaci dok nepocepam bar 3 lutke...
zajko:
pa nije bas isto... ali dosta pomaze.... najbitnije je sto ces na simulatoru uvezbati rad glave-ruke- i palica, i imace ces predstavu kako to otprilike funkcionise... ANDRENALIN je mnogo veci, uzivo... Najbolje bi bilo da ti prvi let pude na nekom Traineru i na duple komande, ako je izvodljivo... da taj neko poleti, a da ti kruzis, pa onda sve redom, do uspeha...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version