ELEKTRONIKA > SIMULATORI

phoenix simulator

<< < (5/7) > >>

mrburns:
evo i ja sam nabavio similator onaj kineski, uradjena kalibracija stanice sve OK, ali mi izbacuje gresku ``usb interface not found`` koje je resenje z aovaj problem? Inace sam uradio update na 4.0 verziju i opet istu gresku javlja. Hvala

magic:
Ne znam da li kiniski dongle za phoenix dozvoljava upgrade, a posto sam veceras posle duze vremena prikacio stanicu i imam originalni phoenix cisto da znate da je sada aktuelna verzija 4.0m u kojoj ima stvarno jako puno poboljsanja. Fizika je ispeglana a zvuk motora svih tipova je daleko bolji.

poz

SDmodelar:
Sve verzije rade sa tableticom o kojoj je pisano na ovom forumu.

Pozdrav

Gabor:

--- Quote from: magic on October 04, 2012, 11:17:32 PM ---Ne znam da li kiniski dongle za phoenix dozvoljava upgrade, a posto sam veceras posle duze vremena prikacio stanicu i imam originalni phoenix cisto da znate da je sada aktuelna verzija 4.0m u kojoj ima stvarno jako puno poboljsanja. Fizika je ispeglana a zvuk motora svih tipova je daleko bolji.

poz

--- End quote ---

Ja sam juče isto malo leteo, isto je program uradio upgrade, ali tek na kraju. Danas uveče ću da vidim razliku... Vidim da ima i nekih novih modela... Danas, od oko 22h sam na FREE FLY-SRB. Ko hoće...

IVAN3D:
Ajd doci cu i ja na kratko i leteti koliko mi sin dozvoli....  :hehe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version