RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Depron i balsa

(1/2) > >>

Grk:
Interesuje me da napravim avion od te materijale, dal neko zna dal ima da se kupe u Kragujevcu? Ako nema depron onda stirodur bi moglo ali neznam dal se proizvodi toliko tanko(i vise bi voleo depron).

Uros123:
E ovako , depron (izoflor) se prodaje u prodavnicama koje se bave laminatnim podovima ili mislim da se moze naci i u boljim farbarama . Ja sam izoflor nasao u ''Uradi sam'' prodavnici ali u BG . Sto se tice balze nju ti je malo teze naci ali  imas je ovde http://www.cvm.rs/cvm/intro/ mislim da salju i postom . Pre porucivanja raspitaj se oko postarine posto za to nisam siguran .

Pozdrav,  Uros  :)

Grk:
E hvala ti, ne radi njihov sait,za balza, sad, ali dobro, sigurno negde ima i ovde u Kragujevcu.Ne bih porucivao postom zato sto ne znam u kom stanju ce da stigne  lol

Grk:
Hvala svima za odgovore, ali ako ne nadjem nesto u Kragujevcu necu nikako da narucim, strah mi je da se polomi balsa. Ali meni treba samo malo,znaci moci cu da iskoristm i tanki sperc ploca(jel se tako zove?).

disljenko:
Svi koji prodaju i rade sa balzom su svesni da je osetljiva i oni to lepo upakuju pre nego sto posalju tako da nema potrebe da se plasis. Ljudi su narucivali iz austrije i stigla je u odlicnom stanju !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version