RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Veci ili manji aileron - super decathlon

<< < (2/2)

viktor78:
Hvala za info.  ;)

--- Quote from: drjack on May 29, 2012, 12:25:14 AM ---Evo imas ovde sliku kako bi trebalo da izgleda.

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,5206.0.html

--- End quote ---

A ovo je jos jednostavnije... Videcu jos,stize mi oprema koja mi nedostaje za ovu operaciju, pa se bacam na posao  (work),a dotle skupljam ideje.
Jer si imao neki problem sa servom posto viri, I sto si morao da menjas celu elektroniku?

drjack:
Elektroniku sam menjao jer je originalna bila losa, ubacio sam plave HTX900 servoe sa HK i novi prijemnik.  Ojacao sam mu nos i  nosac tockova sa malo spera i epoksija iznutra ,promenio nosac motora, i stavio  motor  2409 takodje sa HK i kontroler ako se ne varam od 15 A. Kontroler sam izbacio napolje izmedju tockova tako da stoji u struji vazduha.  Taj motor zvonce,  je dosta osetljiv na udarce i lako mu se savija osovina pa sam nabavio drugi ali ga jos nisam ugradio. Baterija je ostala na svom mestu s tim da sam povecao prostor i ugradio novi lipo 3s od 1100mah.
Sada to vise nije onaj model vec nesto sasvim deseto. Tvoj Decatlon je verovatno u originalu sa brushless motorom dok je moj bio cetkas...
Servo na krilu nista ne smeta, a mozes ga okrenuti i na unutrasnju stranu , ali je ovako cini mi se jednostavnije.
Pozdrav Dragan

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version