Aj se vrati na moj post koji sam "okacio" onaj sa kratkim fitiljem , da ga sada opet ne copyram.
Da li bar mozemo da se nadjemo, (bilo gde u SRB) i da bar onako da krenemo. Ocito da pravila neka sada decidno ne mozemo preko foruma napisati, sloziti se, usaglasiti...
Mozemo da se zato nadjemo, malo da jedrimo, da se druzimo, fitilji ce nam tada svima porasti (ako jos nesto ne izraste, mozda rog ili... kamo srece nesto drugo), i kao sto treci put velim, merenjem utvrditi neke elemente koje bi posle primenili.
Ako to ne pije vodu, ok, aj da kupimo modele (a samo koliko nas je spremno za tako nesto, ne smem ni da krenem da brojim, necu daleko dogurati u tom brojanju). Secam se one price o kriticnoj masi,
, koji je to broj koji ce prevagnuti na ovu ili ONU stranu..?
Pa opet velim , danas po ko zna koji put, koliko nas ima u ovoj prici? Mozemo li da se izbrojimo? jel to toliko tesko? Moraju svi malo da se oglase koji su zainteresovani za ovu pricu, pa makar se samo "registrovali" kao neki buduci takmicari u toj nekoj samo nasoj kategoriji!
Ako je to recimo 10 ljudi, pa ne vidim problem ni oko stolica (koje skoro svi imamo u svojim automobilima), stolove cemo naci, lapatopova ima isto koliko 'oces, evo ja ga ustupam OMA za evidenciju, Boco kod mene je jos uvek onaj tvoj inverter koji bi nam posluzio za stampac da okacimo rezultate, sudije i takmicari smo svi, mozemo i to lako resiti zrebom ko bi kome sudio, nema lazi nema prevare...
Od kukanja nam nema 'leba!