RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
F3K ili DLG jedrilice
kremic:
Aj se vrati na moj post koji sam "okacio" onaj sa kratkim fitiljem , da ga sada opet ne copyram.
Da li bar mozemo da se nadjemo, (bilo gde u SRB) i da bar onako da krenemo. Ocito da pravila neka sada decidno ne mozemo preko foruma napisati, sloziti se, usaglasiti...
Mozemo da se zato nadjemo, malo da jedrimo, da se druzimo, fitilji ce nam tada svima porasti (ako jos nesto ne izraste, mozda rog ili... kamo srece nesto drugo), i kao sto treci put velim, merenjem utvrditi neke elemente koje bi posle primenili.
Ako to ne pije vodu, ok, aj da kupimo modele (a samo koliko nas je spremno za tako nesto, ne smem ni da krenem da brojim, necu daleko dogurati u tom brojanju). Secam se one price o kriticnoj masi, :), koji je to broj koji ce prevagnuti na ovu ili ONU stranu..?
Pa opet velim , danas po ko zna koji put, koliko nas ima u ovoj prici? Mozemo li da se izbrojimo? jel to toliko tesko? Moraju svi malo da se oglase koji su zainteresovani za ovu pricu, pa makar se samo "registrovali" kao neki buduci takmicari u toj nekoj samo nasoj kategoriji!
Ako je to recimo 10 ljudi, pa ne vidim problem ni oko stolica (koje skoro svi imamo u svojim automobilima), stolove cemo naci, lapatopova ima isto koliko 'oces, evo ja ga ustupam OMA za evidenciju, Boco kod mene je jos uvek onaj tvoj inverter koji bi nam posluzio za stampac da okacimo rezultate, sudije i takmicari smo svi, mozemo i to lako resiti zrebom ko bi kome sudio, nema lazi nema prevare...
Od kukanja nam nema 'leba!
magic:
Mirce,
slazem se sa svim sto si napisao sem da ne mozemo da vozimo svi identican model. MOZEMO SVI DA IMAMO ISTI MODEL I ISTI SET. PITANJE JE SAMO DALI TO I HOCEMO? (work).
No, da skratim pricu. Model o kome sam malopre pisao je Easy Glider, u obe varijante. Siguran sam da ih vec ima vise od 20 kod nas. Ja ga nemam ali cu ga rado kupiti.
Prema tome dajem moj konacan predlog:
Dve kategorije.
1.Open:
Ako je nekome stiropor bas gadan
Oko pravila vas 3-4 (barem u prvoj sezoni) cete se verujem lako dogovoriti ;)
2. Klub:
Easy Glider u obicnoj i Pro varijanti. Moze i Arcus od Robbe ali mislim da je inferiorniji.
Samo 2 tipa motora (vec pisano o njima) koje cemo izjednaciti preko razlicitog vremena rada.
2S LiPo baterija
samo 2 tipa elise u zavistnosti od motora
eleroni kontrolisani preko Y kabla
jedna tezina za sve, bice utvrdjena naknadno.
Ako neko i nema nista od potrebne opreme sve ce ga kostati cca 120Eur +stanica
O oba seta je vec pisano na forumu u odeljku za Elektro jedrilice. Informisite se ako vas zanima.
Toliko od mene. Ja svakako dolazim na druzenje gde god ono bilo samo javite.
Pozdrav
boca55:
Ja dolazim 9. na Jarak a vi?
mirce:
Za prvo druzenje nema pravila, nema takmicenja, samo jedrenje...
9-ti novembar u 10 casova na Lisicjem jaraku je konacan termin za Prvi jedrilicarski skup.
Zamolio bih sve koji ce doci da napisu ovde jedan post da znamo koliko ca nas biti. Hvala unapred...
Pozdrav
Mirce
modelar:
Dolazim !
Ovog puta sa Easy starom :'( za kasnije cemo videti.
Pozz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version