RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Bandit by Precision |Aerobatics
zajo:
--- Quote from: Gatti.Gatozza on June 19, 2012, 11:18:28 AM ---Lepo avionče, kao i svi PA. Šta si uzeo za setup? Šta si leteo pre njega? Odakle si?
--- End quote ---
+1
IVAN3D:
--- Quote from: mirce on June 19, 2012, 11:15:50 AM ---Došao modelar na aerodrom i video jednog kako huveruje sa modelom.
Pridje i pita:
- Da li bi me naučili ovu figuru?
- Naravno, ali koštaće vas 100 $ - odgovori piolot
- Nema problema evo lova...
- A ne gospodine, idite i za 100 $ kupite goriva, pa vežbajte...
--- End quote ---
:)
Glavna fora je u vertikalcu (odnosno upotrebi kormila vertikalca) bez toga nema lebdenja....
zajo:
Да је само вертикалац :big smile
(pijemo)
vexnemanja:
Ja sam iz Valjeva ali sada zivim u Torontu. Setup je kompletan iz HK posto njigov original kosta oko 350 $ a bude i vise dok dodje do kanade. Motor NTM Prop Drive Series 3548 900kv sa propelerom 14x7 i bat 3s, regler 55A, Corona DS929HV (7.4v) MG Digital Servo 2.4kg/ 12.5g/ 0.09sec, Turnigy nano-tech 2200mah 3S 35~70C Lipo Pack, OrangeRx R710 Spektrum DSM2 Compatible 7Ch w/Failsafe. Ceo model sa ovim setup-om tezak je oko 1,1 kg sto je za takav model jako lagano. Inace ja preferiram helikoptere, a ovo mi je prvi akro model koji sam kupio dok sam ranije ravio sam modele. pozzz :)
vexnemanja:
A slucajno sam omasio rubliku i uradio sam post u SUS avionima tako da ako administrator zeli moze da me prebaci u elektro. pozzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version