RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
TRAINER
Belja kv:
--- Quote from: dejan_ts on February 23, 2013, 04:45:45 PM ---maskirna pticica je jako dobra,leteo sam je letos po ko zna koloko puta,posto majtor Belja ume lepo da steluje motore pa tako i na ovom modelu morao je da dodje kod mene na razradu i stelu ,neko zna neko nezna sta sectu sve izdesavalo ali na kraju je bilo sve ok,stelnu li smo motor i naravno prvi let i prva reglaza je pala na mene da se sve to isproba,za divno cudo jako sam inpresioniran kako se lepo vidi maskirna na nebu
pozdrav za velike majstorije
--- End quote ---
Vidi brate probudio se medo iz zimskog sna :_D Taj motor zavrsio svoje sad stize drugi na stelu :sljus
Pozdrav i vidimo se uskoro u TS
aerofly:
Medo se bas naspavao ;namig dolazim I ja u ts utvu da poletimo..pozdrav
sasa:
Ma ima tu dosta prinove za pocetak sezone (:sok:) (yay) (yay) (yay) (yay),probni pilot ce imati dosta posla.
Aca; Soprano - Mustang (yay)
Vlada; Belja kv-Mustang (yay)
Stanko;aerofly-Utva 75 (yay) (yay) (yay)
A i moj Spitfajer je bio na generalni remont :sljus ,pa ce i njemu trebati probni pilot :hehe
Vidimo se uskoro (:sok:) (yay) (yay) (yay)
nedbojsa:
Sale zaboravio si i jednog Yak-a, ili misliš da neću stići ove sezone da ga sredim za nebeske visine!
soprano:
Zaoravio je Sale Zero-a,mislim da ce ako ne na pocetku sezone onda pred kraj biti gotov pa ce da vidimo kad ce probni.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version