ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Pomoc .....
(1/1)
misel:
Da se pprestavim ja sam vas novi clan u pokusaju :hehe kao i svaki pravi srbenda prvo sam kupio " Mini CESSNA 182 trainer Airplane RTF by RICCS""
pa tek onda poceo da citam 4e i raspitujem gde sta i kako ..... potreban mi je program (disk) sa simulatorom za Ricss stanicu koja ide uz ovaj model mmmm :sljus
ps: hvala mom sugradjaninu Saletu sto mi je pokazao da moja cesna moze da leti ()-()
pnedic:
Treba da imas link (kabl) od stanice (banana mono) do kompa (USB). To treba ili da kupis ili si dobio uz model (mislim da RICCS uz model prilaze i taj kabl).
Sto se simulatora tice, mozes da probas koji god hoces simulator i da vidis da li simulator reaguje na tvoju stanicu.
Ja sam to bio uradio i pronasao sam da mi jedan ili dva simulatora reaguju na moju stanicu (koja isto neka kineska - verovatno od iste kompanije kao i tvoja).
Simulatora imas 4-5: pogledaj ovde na forumu kojih sve (sad ne mogu da se setim sve naziva). Inace RealFlight kod mene reaguje na stanicu i praktican je ali je malo siromasniji nego drugi.
Navigation
[0] Message Index
Go to full version