ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Pogresno probusena rupa na propeleru

(1/1)

An-2 colt:
U zurbi naravno morao sam rupu sa 5mm na 8mm da prosirim i pobegla je burgija za 1,5mm na jednu stranu, ne prema krakovima vec na drugu stranu.Elisa dobro stoji na modelu, sa cela se vidi je malo pomerena, sta da radim...???

gizmo:
Male fabricke decentriranosti rupe ja resavam dodavanjem "vruce plastike", ali tih 1.5mm kod tebe mislim da tesko moze da se izbalansira.
Za ubuduce kad prosirujes rupu sa 5 na 8mm idi postepenim prosirivanjem sa burgijama 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5 i tek na kraju 8mm.

ivanmagd:
Ili koristi step burgiju t.j. sisarku....
One su najsigurniji nacin da prosiris rupu a da se osno ne pomeri.
http://www.charm-lite.com/images/step.gif

An-2 colt:
Prosirio sam je prvo sa 5mm na 6mm i odem da namontiram kad ono 8mm osovina, nisam prethodno merio niti skidao staru elisu.Po predpostavci koji je motor izbusim na 6mm kad ono jbg. 8mm.Popizdim i ne nastavim 7mm pa 8mm nego odmah 8-ica i blago odem ukoso...Sad sam blago rasirio i sa druge strane, podkajlovao, stego muski i premerio i sad je ok!Radice posao, mogao sam pored kajle da dodam i vruci lepak ali racunam kad ga stegne podloska od napred i ploca spinera od nazad + gedora i rucica gedore od 30cm = nema to kuda.Nije mi prvi put da prosirujem rupu na elisi ali sam prvi put uprskao.Ubuduce lagano...

srkipa:
Ja bi tu dodao lepak sto je sigurno sigurno je za svaki slucaj.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version