Author Topic: Polovna Mikrokopter oprema na poklon  (Read 9364 times)

Offline danko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 437
Polovna Mikrokopter oprema na poklon
« on: July 04, 2021, 07:58:11 PM »
Nisam dugo pisao na ovom forumu, otprilike sam tada i izgubio interesovanje za multikoptere, ali sam pospremao malo pa vidim kutiju sa gomilom nekih stvari koje bi hteo da poklonim hobisti/početniku da ne završi u smeću.. Uglavnom radi se o:
- Multikopter Hexa2 (Navi+GPS)
- Graupner MX-20 + GR16
- Karbonski nosač za daljinac
- Kamera+Display kit
- Power Peak C8 punjač za baterije
- nekoliko lipo baterija
- Raznorazni gimbali (uklučujući i Alexmos za gopro)
- XBee Bluetooth transciver
- Gomila rezervnih nosača motora/motora/propelera
- pojma nemam šta sve još od sitnica

To je sve stajalo 5+ godina nekorišćeno, plastični cover od mikrokoptera je vidim polomljen tokom tumbanja vamo tamo, ali bi u suštini trebalo da bude sve ispravno

Offline doajen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 100
Re: Polovna Mikrokopter oprema na poklon
« Reply #1 on: August 17, 2021, 12:08:03 AM »
Primetio sam, sasvim slucajno potpunu zbrku u radu komunikacije mog racunara. Poceo je da ne salje P.M, da ih ne prima;ili da su dospeli /recimo tvoja slika/ bez teksta ili bez ikakvog smisla!

Kako je kod mene nastao haos medju provajderima oko postavljanja optickih ili vrag bi ga znao kakvih kablova a i tuzbe zbog kradje zajednicke struje za napajanje sistema u iznosu od  nekoliko miliona, molim te javi se na stabilni telefon /11/ 6124 194; ako hoces naravno! I ako sam ti poslao svoje brojeve mobilnih; mozda postoji neki razlog da ih ti ne koristis. I moji su usmereni samo na odredjene osobe...

Izvesno,bez ikakvih obaveza!

P.S.
Kao ozbiljan kolekcionar umetnickih dela ;ja sam ti spremio neki pokloncic,/to je moj neki ,recimo, ritualni obisajcic, nema basneku posebnu vrednost, ali ostavlja secanje.../ nadam se da bi te obradovao. Zeleo bih da ti ga dam; ponavljam, opet bez ikakvih tvojih obaveza, pa bi telefonski razgovor trebalo da da odgovor kako da ti ga urucim!

Srdacan pozdrav