Pa vidi ovako ja cu ipak da idem sa onim BEL motorima 1300kv ,1,7kg potiska isti ko sto ti imas ,pricali smo vec o tome .Razlog prvo cena,drugo i bas bitno 420w je, a ako stavim nesto od 600/700w to brate ima da jede baterije.Ima motora sa dobrim potiskom a malom potrosnjom struje ali toga na HK nema ,ako ima neko da mi pomogne da moze da mi naruci nesto od motora povoljno sa ovim potiskom sto meni treba neka se javi ,ili neka predlozi sajt gde ima tih motora .Da se vratim na ovo gore sto sam poceo o ovom setupu .ESC cu ipak 50ampera , jer bolje je da idem ipak sa jacom amperazom sto je sigurno sigurno ,a moze da se desi da stavim nesto zesce od obicnih 10x6 elisa ,pa ce vuci verovatno vise struje ili suta dan drugi motori.Ne bolujem od neke lude voznje vec klasicne brze voznje sa akrobacijama ,a cela poenta je da model ima potisak da mogu da ga izbacim iz ruke jer piste nemam a i ne interesuje me jer letim na 500m ,od kuce .Imam mig 29 vidi se na slici gde sam slikao model kad sam poceo da ga lepim folijom ,tezak sa setupom 750grama ,motor 2826 /2200kv ,sestica elisa ,sa tim setupom ne verujem da ima vise od 800/850 grama potiska pa ide kako hoces pa i u vertikalu .Ali to je ipak nesto drugo manji i laksi model .I na kraju da potvrdim da nije interesantna voznja dok ne ode model u vertikalu ,ako ne moze direkno gore onda moze brisuci let na ful gasu i onda penjanje gore to sigurno moze sa ovim setupom ,ALI BITAN JE SAMO IZBAC IZ RUKE ,DA MOZE DA POLETI SA OVIM SETUPOM .