Ove zime sam poceo sa izradom RC modela autobusa"Leyland Royal Tiger Worldmaster 1961". U pitanju je Beogradska urbana legenda koja je palila i zarila ulicama sa pocetka sezdesetih do polovine sedamdesetih dvadesetog veka. Da ne bih pisao istorijat, ima na google puno stiva, samo treba nakucati "Beogradski Leyland". Čupko je zakacio njegove poslednje dane pred rashod polovinom sedamdesetih, kao decak od 7-8 godina, ali ga pamti dobro, jer je mastao da postane sofer istog. Eto, ako mu uspe rad, postace sofer Leylanda RC modela.

Čupko tada nije znao, da postoji rdja i da autobuse teraju u trešće. Model pravim u razmeri 1/14. Koristim osovine i tockove od Tamiya modela kamiona. Plan je da ima zvuk, otvaranje vrata, dim iz ausopuha, rasvetu komplet sa migavcima i ako se nameracim, brisaci soferke. Pomogla je i vestacka za ispravljanje fotki i oko dimenzija. Ima nesto i od oka, najvaznije je da Čupko kaze .."De vid Leylanda" Radove sam poceo proslog meseca i stigao sam dobrano sa nacrtam i otprintam. Model sam crtao u "Ckechup" programu, jer se u njemu "snadjem" Vec krecu detalji. Ostampao sam karoserije skoro 90 posto, ali necu da spajam dok ne odradim neke stvari pre zatvaranja krova. Eto malo razonode za Čupka preko zime