|
srdjan012
|
 |
« Reply #45 on: February 11, 2010, 09:54:58 AM » |
|
TO sto sam ja video je savrseno za zvucnu i toplotnu izolaciju poda a ne za pravljenje modela u modelarstvu. Srdjan012, pre svake kostatacije o upotrebljivosti nečega treba probati. Upravo je na testiranju i nadam se pozitivnim rezultatima  I ja se nadam pozitivnim rezultatima, odmah idem da kupim ceo kotur  samo da nemoram da raslojavam stirodur  u potpunosti te podrzavam za testiranje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tibeteagle
|
 |
« Reply #46 on: February 11, 2010, 09:32:13 PM » |
|
Srdjan012, dobra vest. Crni Izopod je dobar. Uporedni testovi ovde: http://rcfly4um.org/index.php?topic=3680.0Možeš da kupuješ. 6mm je dobar za manje dok od 10mm se isto može koristiti za veće, u zavisnosti od vrste konstrukcije. Rezerviši mi po jedan kubik od svake dimenzije. .gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srdjan012
|
 |
« Reply #47 on: February 17, 2010, 10:13:02 AM » |
|
Dugujem izvinjenje tibeteagle-u zbog netacnih informacija. Ponovo sam bio do farbare da proverim materijal za koji sam mislio da je IZOPOD, medjutim to je materijal pod nazivom TERMOSILENT i prodaje se u rolnama 1400mm X 10m to je taj mekan materijal o kome sam ja pricao....
Izvini jos jednom tibeteagle kasno sak skapirao da su dva razlicita maperijala u pitanju.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ak
|
 |
« Reply #48 on: February 17, 2010, 11:15:18 PM » |
|
Ako neko uspe da namirise taj crni izoflor u Beogradu bilo bi pozeljno da prijavi ...
Hvala
|
|
|
|
|
|
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
|
|
|
|
Gabor
|
 |
« Reply #49 on: February 18, 2010, 04:18:45 PM » |
|
Ovih dana idem do NS, pa ću videti da li imaju u toj radnji, gde sam uzeo zelenog...
|
|
|
|
|
|
Flyer Zato što neko već nije dete,još može da se igra...
|
|
|
|
tibeteagle
|
 |
« Reply #50 on: February 19, 2010, 04:06:38 PM » |
|
Crni Depron odnossno Izoplan od 5mm (5.3mm) sam kupio u prodavnici ove firme http://www.novamedia.co.rs/showCompany/5440Ovde je i veleprodaja, pa treba ih pitati koje prodavnice laminata kupuju od njih. U subotici prodavnica AMBIJENT, Matije Gupca 21, na uglu sa beogradskim putem. Imaju i od 3mm. Dimenzija table 80x120cm. Cena za 5mm je oko 165.-dinara tabla. .gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivanmagd
|
 |
« Reply #51 on: March 23, 2010, 12:38:26 PM » |
|
Zeleni Izoflor u Beogradu sam pronasao u prodavnici Novi Dom u Vojvode stepe na Vozdovcu preko puta saobracajnog fakulteta, imaju ga od skoro i to samo u pakovanju od 6 m2 (10 tabli 1.2m x 0.5m) ne prodaju manje i to po ceni od 255 din po m2 sto izadje 1530 din za pakovanje, trenutno imaju samo od 6mm. Zna li neko gde mogu da pronadjem Izoflor od 3mm u Beogradu? Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
Nisam ginekolog, ali mogu da pogledam...
|
|
|
|
ak
|
 |
« Reply #52 on: March 23, 2010, 12:55:43 PM » |
|
Bilo je u uradi sam na Novom Beogradu cini mi se a i u pevecu na pancevackom putu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IvanGrozni
|
 |
« Reply #53 on: March 23, 2010, 03:27:43 PM » |
|
I dalje ga imaju u Uradi sam na Novom Beogradu, skoro sam bio tamo. Imaju i 3mm i 6mm, čak imaju i u rolnama, ali taj je mekan. Cena za 6mm, je čini mi se bila oko 125 din. po kvadratnom metru (6mm), a u pakovanje ide 6 kvadrata tj. 10 tabli, manje takođe ne može. Izoflor od 3mm je nešto jeftiniji oko 90 din po kvadratu, i isto se prodaje u pakovanju od 6 kvadrata. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ak
|
 |
« Reply #54 on: May 05, 2010, 04:31:58 PM » |
|
Ako nekog zanima, crni izoflor (ili kako se vec zove) od 3mm i 5mm imate u metro-u na novosadskom autoputu pre batajnice. Definitivno je dosta savitljiviji i izdrzljiviji od klasicnog izoflora i stirodura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
art-tech
Jr. Member

|
 |
« Reply #55 on: June 14, 2010, 12:00:22 AM » |
|
Zeleni izoflor ima na sajmu u space-u 3mm i 6mm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|