Author Topic: Podgorica  (Read 169298 times)

Offline bimmer

• Full Member
    • You Tube channel
Re: Podgorica
« Reply #285 on: January 27, 2011, 02:50:53 PM »
Srdja, dje sam ja tu?

Upcoming Birthdays: saxpg (25), Stevan (64), bimmer (28), sibi (32), cakra (41), zajko, Fly_boy (26)

(--<<--)

SAX tu se izlistavaju rodjendani samo punoljetnim licima.... tako da ces malo pricekati lol lol lol lol lol lol

Offline saxpg

• Hero Member
« Reply #286 on: January 27, 2011, 03:21:23 PM »
Kakvo je to svijetlo ugradjeno u rep, lici na neki warp-pogon?!

Hehe, super izgleda, jedva cekam da je vidim u vazduhu.

Offline fenix

• Hero Member
  • JUST FLY
    • www.rc-helivideo.com
« Reply #287 on: January 27, 2011, 05:40:47 PM »
Svaka cast Serhio  :)aplauz odlicna pticica. Bas mi je drago sto cu da je vidim jer sam je i ja jedno vrijeme mjerkao u ovoj varijanti ili nesto ovako

http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcpl71017_code E sad cemo da vidimo kako ptica leti a sigurno je dobra za padinun.Color shema kao logo RC cluba  (:sok:) Nego nekako me ove dimenzije bune  :sljus u stili sa konja na magarca ili su popustile tenzije od kada Albatrosi kruze nebom  :_D  :hehe   (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #288 on: January 27, 2011, 08:12:07 PM »
Pa ovako , ti mali saxpg , bjezi provokatoru jedan !!!   ")  Sto se tice nove pticice , ima ona izreka , neki ce odje znati o cemu ja to .... - BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI  :sljus......

Ali šalu na stranu , ja sam krenuo malo drugacije sa svim ovim veliki , pa veci , pa sax ima najveci  :hehe opet "joke" , ali kao sto vidite ostajem dosljedan gliderima,  jos uvijek... ovo mi je odavno trebalo , pazi sad , kad vise nidje necu morati bez ptice da idem , bilo da sam , sam ili da nas je  5 u automobilu , bilo da sam na planini , u parku ili na plazi .... hohoho konacno sam  nabavio dzepni glider ....

Ocekujem nesto drugacije letne karakteristike obzirom na profil krila , karbon je citavom duzinom trupa u vertikalcu , kao i u krilima , nakon navlacenja krila se stezu sarafima , cini mi se veoma čvrsta veza .......1.8m wingspan.

set up .... hahaha kaze ovako

plasticni spiner i elise promjera čik pogodi , motor outrunner čik pogodi koje snage servoi 4x čik pogodi   esc hahaah treba li da kazem čik ?.... preporuka za aku 3s 1800mah ...

Da , zahvaljujem schweighoferu kao dileru , hype-u ,   KYOSHO DEUTSCHLAND as manufacturer kad bi se zajeb ... NA DETALJNOM OPISU ARTIKLA KOJI PRODAJU --...ZNACI SVE JE U NJEMU VEC INSTALIRANO , A STA NE ZNA SE   lol

Nego za pare za koje ga prodaju,  solidan model , mislim da je junior za koju zvjezdicu bolji (posebno me bole 10cm   raspona) ali s obzirom da smo ga 2 put udomili do sad u Pg ...... idemo dalje - ne _? :big smile

O tome kako leti bice price slikica i VIDOJA ubrzo nadam se BTW ocekuje nas 7 suvih dana  :big smile.....
« Last Edit: January 28, 2011, 01:39:36 AM by SERHIO »
(yay)  (yay) (yay)  My dream is to fly over the rainbow , so high !   (yay) (yay) (yay)

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #289 on: January 27, 2011, 08:18:11 PM »
I da Fenixe , color shema , ostajem dosljedan sebi , prica se nastavlja cularis , condor , pa lisac :)))

I svidja mi se  STO SU NA LOGOU "MOJE BOJE" ima da se slazeeee ... Eto da se zna , nijesu glideri kao logo vec logo kao glideri .... Hvala ti kume , znam da nijesi namjerno  :_D :hehe
(yay)  (yay) (yay)  My dream is to fly over the rainbow , so high !   (yay) (yay) (yay)

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #290 on: January 27, 2011, 08:27:35 PM »
Fenix ti si htio neki fiber glass i fancy plastic film ........  nego ima 3ch .....

Ima na hobbyking od fibera oko 50 usd ........isto ko ovaj sto ti posla 1.5m

Offline Goran Scekic

• Full Member
  • gogalet
« Reply #291 on: January 27, 2011, 10:58:05 PM »
Zastitni znak ODLICAN!!!
Bravo. Pa sta ja pricam,
Majstor ga je uradio.

Offline bimmer

• Full Member
    • You Tube channel
« Reply #292 on: January 30, 2011, 10:35:57 PM »
Veliki pozdrav !!!

Danas je bio prelijep dan za letenje, sto smo iskoristili i okupili se da razmrdamo prstice. Ja sam uzivao leteci svojeg Juniora, probao novi motor na Zagiju, Sax je letio Mentora i Arcusa, Fenix razradjivao svoj trikoter i T-rex, Goran je letio Zagija i testirao novu GoPro kameru, a takodje smo imali i premijere Serhiovog FOX-a i slag na tortu Condor magic evo IV

Offline saxpg

• Hero Member
« Reply #293 on: January 30, 2011, 10:48:03 PM »
Saxpg likes this.
like comment  share

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #294 on: January 30, 2011, 11:07:30 PM »
Al si mi Foxyca uslikao ... bruka  :)aplauz 
Eh lijepog li dana  ;namig sta reci imas "like" i od mene ...... Naravno na vecini slika bi se slobodno mogao naci natpis , puno pozdrava iz ...  (res)

Fox je , moze se reci zadovoljio ocekivanja ... Letio je na 2200mah i 1800mah 3s baterijama , nakon sto smo "bacili" ono sto je doslo sa njim a sto bi trebalo da se zove elise , dobio alu spiner i 10x6 fold prope , aero naut cam  :big smile  .... Sa njima izvlaci nekih 160w nista spektakularno....... Uz outrunner (zvono) motor koji je dosao sa njim , medjutim za njegovu tezinu je ok , lagano ga vuce i dobro penje , Fox je spretan i okretan , brz , uz obrusavanje pokazuje svoj talenat za muziku a ujedno pruza i mogucnost lebdenja i sporog leta ....
Veoma mali prostor zahtijeva za akrobacije , za pocetak je bilo nekoliko looping-a i roll-ova i nekih nedefinisanih figura koje su nastajale pri pokusaju da se zadrzi u poziciji inverted flighta ...
Vjerovatno zbog kraceg trupa , veoma je osjetljiv na komandu horizontalca pa smo se malo zabvljali programiranjem ali ni nakon toga nijesam uspio da ga odrzim stabilno u ledjnom letu ...... Za njega bi to trebalo da bude prosto ko pasulj ... vjerovatno je do pilota  ") , nego bice vremana za vjezbu ....
Kao sto vidite Condora ne pominjem ....... Jos mi koljena klecaju i grcevi mi u stomaku  :hehe   Bice prilike a mislim i lijepog VIDOJA pa ce se vidjeti pticica na djelu......
Pozdrav .....
« Last Edit: January 30, 2011, 11:48:44 PM by SERHIO »

Offline Goran Scekic

• Full Member
  • gogalet
« Reply #295 on: January 31, 2011, 07:03:49 PM »
Srdja, drugi put bolje sleci...
Snima se...   :))
HD GoPro 1080, kompresovan.

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #296 on: January 31, 2011, 07:10:42 PM »
Bravo majstore , super si navatao condora , samo ovaj snimak malo da se raspakuje ......a sletanje , mekse ne moze  (nene)

Offline bimmer

• Full Member
    • You Tube channel
« Reply #297 on: January 31, 2011, 07:16:28 PM »
oooooooooooo bravo bravo Gorane, dobro si ga pratio, svaka cast, odlican kadar, ali si kompresovao ovaj video unistio ga skroz! nadam se da si sacuvao originalni fajl....

Offline Goran Scekic

• Full Member
  • gogalet
« Reply #298 on: January 31, 2011, 07:57:35 PM »
Hvala...
Pravi snimak je oko par stotina MB
A Imam dobar snimak i od 35 MB, sve je sacuvano.
Sto se tice pracenja Kondora, bilo je malo duze, ali nisam sve stavio opuci me montaza.
Sa kamerom sam zadovoljan bilo je skoro nulto tresanje u snimanju terena i kuca, a video je dobio odlicne ocjene i od profi montazera.

Offline SERHIO

• Pocetnik
  • *
« Reply #299 on: January 31, 2011, 08:19:08 PM »
Pa nadam se da cemo vidjet i nesto montirano na forumu posto ovako mogu ljudi mislit da stvarno ne umijem sletjet a ja to i na drvo umijem , bez da ostetim model !!!

Daj malo otpakuj da vidimo , ovako je bzvz skroz...