eheeeee ,usponi ,padovi ,usponi ,padovi i tako ceo zivot modelarstva ,kad cesh vishe da skontash da u modelarstvu nema sve pasent vec od svega po malo ,sad si poceo a tek si se razocarao i bre ,tek ce da te ceka razocarenje ,samo polako ,josh si ti mlad i ne iskusan u svemu ovome ,
vidish ,nisam bio odavno ovde na forumu ,bio sam u nekoj guzvi ,svratio malo da vidim shta se radi i ima i shta da vidim ,
da nisi bio kod mene u garazi kad smo lepili ona krila pa i ajde ,bio si ,osetio si kako smrdi ona smola i video si sa kojim tkanjem ja radim ,pre neki dan si me zvao da me pitash kao se sve to radi ,dao sam ti savet ,i kako treba da odradish kalup da ti se ovo ne desi ,tj smanji i pojede kalup ,nisi poslushao hteo si da eksperimentishesh ,dobro ,lepo je eksperimentisati nemam nishta protiv ,ali iz toga treba naci pouku zashto i zbog cega se sve to desilo ,a nije samo ajde ja to sad cu ovako pa se razocarash pa daj da napravim neshto drugacije da ne koristim ovo sranje vishe ,tu greshish ,ako si vec krenuo na ovu temu livenja onda izguraj do kraja ,ako nishta drugo barem skontaj celu tematiku izrade i livenja kako bi znao za drugi put i jednom kad ukopcash znacesh za dalje ,
moj savet ,probaj ponovo da napravish od plastike ,mozda ti uspe